Derinaras Kızlar dün gece bazı sebeplerden uyuyamadım sabaha kadar nerdeyse burda post actım sonra uyudum bi ara cok kısa o sırada rüya gördüm biraz karısık ama aydınlıktı rüya ve eşime 12 haftalık hamile olduğumu söyledim bak 12 haftalık oldu bile ne zaman bu kadar büyüdü anlamadık dedim haftasına kadar rüyada söylemek tuhaf geldi bu arada adetime 3 gün var hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum
Seva_Sevaaa Derinaras bende rüyamda sürekli pozitiv test goruyorum sonrada evde ikiz oglum olmus uyumuyolar goruyorum bende çıldırıyorum 😄😄😄 allah hayır etsin inşallah rüyaniz gerçek çıkar
Busrabora Derinaras birazda olsa gebelik belirtisi var mı kasıklarda hafif hafif agrılar gögüsde hassasiyet vs canım
Busrabora Derinaras test için bekle bencede adetin gecikirse öyle yaparsın su anda erken birde cok düşünüyosun sanırım düşünüp süreci strese sokma ❤️❤️❤️❤️ Mutlaka haberdar et bizi
Derinaras Sasahu korkuyorum ya adetim gecikmeden yapmaya gecikirse yapıcam bu ay çatlatma iğnesi falan oldum
Derinaras Busrabora evet var ama yanıltıyodur diye düsünüyorum mesela göğsülerimde bisey yoktu yüz üstü falan yatınca farkettim acıyolar kasıklarım cok hafif ağrıyo ara ara bide mide bulantısı var bazen cok siddetli bazen hafif
Derinaras Busrabora aslında ben hic düsünmüyodum iki gündür basladım takılmaya cıkıcakmı cıkmıycakmı test yaparsam varmı yokmu diye buda hatta kaygı bozukluğu vardı onu tetikledi sanırım düsündüğüm icin