Ebrug04 Kızlar bi yakınımızın 1 yaşındaki çocuğu var. 9 kg. Akşam Annesi mamasını hazırlamaya gitti çok ağlıyordu bende bi anlık boşlukla yerde yatıyordu kucağıma aldım. Diğer odaya götürdüm annesini görsün diye. Yani toplam 2 dk falan kucağımda kalmıştır. BU sabah bebeğimin hareketlerini hissettim gerçi ama o an kasığımda çok az bi ağrı oldu acaba ondan mı acaba bişey olmuş mudur diye içim içimi yiyor. 20 haftalık hamileyim ilk gebeliğim. Kaç kiloya kadar kaldırmak normal sayılıyor dedi doktorlarınız acaba
Modies Ebrug04 merhabalar endişe etmeyin. İmkanınız varsa bir yarım saat ayakları uzatıp oturun. 20. Haftada düşük olmuyor erken doğum diyorlar o da olmaz anlık hamle ile korkmayın
Aysebkr1258 Ebrug04 canım için rahat oldun hiç bişey olmaz benimde yeğenim var ablamın işi olduğu zaman bakmaya gidiyorum 13 kilo kendisi illa kaldırmak istiyor mama sandalyesine falan ama çok şükür hiç bişey olmadı bebek artık iyice tutunduğu için tehlikesi yok ama sen yinede dikkat etmeye çalış ağırlığı beline vermeye çalış karnına değil
HavvaK Ebrug04 endişelenme canım bişey olmaz Allah’ın izniyle. Bende hamileyken yeğenimi hep kaldırırdım. (2.5 yaşında)
2prenses_masal-oyku Ebrug04 canm ben 5&6 haftalıkken soba kaldırdım soba kurdum yani haberim yoktu bebekten ama çok şükür 32. Haftadayım rıskı varsa allah koruyo yani dinlenmene bak bişey olmaz korkma ☺️❤️
Pelineren Oğlum 17 kilo her gün onu kaldırıyorum bi şekilde we 13 haftalık hamileyim zaten bişi olaa ilk kanama gibi bişi görürsün rahat ol
DenizKartas Ebrug04 tatlım korkma yiğenim var 31 haftalığım kuçagımdan inmiyor onuda gec anneler ikinci çocuğu bu sekilde büyütüyor hiç sıkıntı olmaz
Zuzu97 Ebrug04 benim 2.gebeliğim oğlum 3 aylıkken hamile kaldım 5 gün sonra oğlum 1 yaşına girecek ve 5 gün sonrada kızım doğacak😄kucaktan inmeyen bi oğlum var ağrılarım oluyo doğru ama çok şükür bu zamana kadar gele bildim sağ sağlim😂yani endişe etmeyin korkmayın bi şey olmaz Allahın izniyle🤗
2bebekannesi Zuzu97 bende oğlum 5 aylıkken hamile kaldım şimdi kızıma hamileyim 6 aylık olduk cok şükür 🙏 benim oğlanda kucaktan inmiyor zaten huysuz bir bebek cok yoruyor seni gayet iyi anlıyorum canim allah sag salim kucağına almayı nasip etsin 🙏❤ akşam olunca oturduğum yerden kalkamıyorum yorgunluktan ama az kaldı sabredeceğiz 🤗🤗🤗
Busra1419 Ebrug04 benimde 4,5 yaşında 18 kg ağırlığında kızım var bende aynı zamanda 28 haftalık hamileyim. sonuçta kızımı zaman zaman kucağıma almam gerekiyor. risk her zaman var ama kendini iyi hissettiğin sürece korkma.bebek hareketleri yorulduğunda da azalır. İçin ferah olsun
Kelebegimmm 2-3 gebeliği olan annelerde alıyır çoçuklarını hep.hatta çoçuk karınlarının üzerinde oturuyor)
Zuzu97 2bebekannesi evet ya gerçekten zor o uyuyunca evi falan boşver diyorum kendime atıyorum kendimi yatağa😂evet az kaldı son 5 gün🙏
bebekteyaparimkariyerde Ebrug04 😂abartma benim yeğenim 17kilo köpek saldırısına uğradı mecburen kucakladım o an tabiki aklıma gelmedi hamile olduğum bide daha çok fazla yenş hamileydim baya uzun mesafe kucağımda onunla koştum çok şükür 26haftalık gebeyim bişey olmadı.evham hiç bir açıdan iyi değil.bebeğin hareketlerini hissediyorum diyodum bide
istkizannesi Ebrug04 koltuk çektim,çocuk kucakladım,market poşetleri taşıdım... 35 haftalığım. Aklıma tek bir an kötü bi ihtimal getirmedim. Böyle şeylerle çocuğa bişey olmaz. Hep böyle düşündüm fazla sakınmayı doğru bulmuyorum
Kbr06 Ebrug04 ben hamileyken 3 yaşında yeğenimi kaldırmıştım unutup korkmayın merak etmeyin olmamıştır bişey ama dikkat etmek lazım bişey olmaz diye de ağır kaldırmayın bundan sonra