SalihaBoz Selam kizlar bugün 16+0 yani 17. i haftaya basladim insaAllah. Ve benim karnim gayette 5 aylik bir gebelik gibi fazla büyük 🧐 birde karnim yukaridan dogru hele birde yemeklerden sonra gögüslerimin altindan baslayan kocaman bir karin cikiveriyo ortaya 😅🤔 kimlerde böyle durum var anormal degil aslinda ama yinede merak ediyor insan
Mervee94 SalihaBoz ya ben 12 haftalığım pazar 13 olcam ama bazen bende bile öyle oluyo şok oluyorum eşim suan gerçekten hamilesin diyo karnımı öyle görünce 😂
gdaslik SalihaBoz aşırı gazdan oluyor o 20 li haftalardan sonra o olay azalıyor benim de öyleydi şimdi karnım normal boyutlarda
Selinnnce SalihaBoz bende ayniyim 4 aylik degilde 5-6 aylik gibi duruyorum. Ve midem acayip sis ve semsert. Heran patlicak gibiyim
Minedy 15. Haftadayım karnım yok denecek kadar az. İlk gebelik belki o yüzden çıkmıyordur. Eltimde hamile, benim haftamdayken kocaman karnı vardı ama onun üçüncü gebelik. Benim sanki yemek yeyince çok az çıkıyor ya göbüş öyle duruyor kimse gebe olduğumu anlamaz
SalihaBoz Minedy ewet bazi kadinlarda da daha cikmayan göbek durumu var bir de 😊 herkesin vücudu farkli
SalihaBoz Mervee94 😀 ewet benmde 12. haftada belirginlesmeye basladi 😅 ama su an yemeklerden sonra midemle birlikte ortaya cikmasi tamam tatli görünüyo ama cok yukarisina yerlesmis benek rahimin galiba az yemek zorundayim yoksa midem zorlaniyo cok sisiyor
SalihaBoz Kelebegimmm ewet yukariya yerlesmesi ile birlikte mideye baski yapiyor siskinlikte oluyor tabi haliylede gaz 😏
Merveplnc SalihaBoz canım benim 18+3 geçen hafta yemek yediğim zaman üst kısımda şişkinlik oluyordu ve devam ediyor ama hem göbek hem bebek malum kilolar 🙄 göbek deliğimden aşşağısı belli oluyor sadece üste çıkmadı yani henüz şişkinliktir büyük ihtimalle