Ozlemirayy 18.haftamızdayz dün şiddetli idi bugünde oturup kalkarken buradayım diyen bir ağrı var. Miyomum var onunla ilgisi var mı bilemiyorum. Var mı böyle ağrı çekenler
deletedmom9494 Ozlemirayy benimde öyleydi kızlar enfeksiyon kapmışım İlaç verdi doktorum şimdi iyiyim çok şükür
melegiminannesi Benimde kücük tuvaletimi yaparken sağ ve sol kasığımda sanki icerden bişeyler bastırıyorlarmış gibi ağrı var ama enfesiyon ağrısı değil başka bisey bu ama ne oldugunufa bilmiyorum ara ara oluyor bu ağrı
ozgurhayalim Su an 23+2im ama o haftalarda ağrıdan yürüyemiyordum malesef. Doktorum ultrasonda bakıp bir sorun yok rahim genisliyor sende biraz kendini yormuşsun demisti. Resmen rahmim ağrıyordu acı veriyordu
Habibee ozgurhayalim bende 24 haftalik hamileyim canim benimde kasiklarim rahmin agriyor dün kontrolüm vardı doktor ağrılar normal artik büyüyor dedi bide vücut kendini doğuma hazırlıyormuş
ozgurhayalim Habibee bu ara benimde agrim oluyor canım ya kontrolüm 1 mayısta. Demek ki sebebi oymuş. Bende korkuyordum.
Modies Ozlemirayy o çok normal, ben 21. Haftada küçük tuvaletimi zor yapıyorum üstünde oturuyor sanırım 🙈