Aysenur_ertugrul [silindi] Miray İkra 🤩🤩🤩 bende ya tek Miray yada Miray nisa düşünüyorum sizce nasıl?
[silindi] Modies teşekkür ederim canım cok az kaldı bende kararsız kaldım sizlerden fikir almak istedim 😊😊
Birkalpdaha [silindi] ben simay daha çok beğendim 😍 ama ikisinde de ikra yı ekleyince telaffuz biraz zor oluyor gibi canım 🌸
[silindi] Birkalpdaha teşekkür ederim canım eşim İkra ismini beğeniyor istiyor bende bir isim daha istedim zaten genelde tek isim kullanılır diye düşünüyorum büyüdüğünde hangisini daha çok beğenirse onu kullansin minik kızım 😊
Birkalpdaha [silindi] evet iki isim olunca hangisini isterlerse onu kullanıyorlar saglıkla gelsin minik kuş 🥰
[silindi] Modies ne güzel bir his daha görmeden kalple böyle hissetmek o zaman Miray İkra min teyzesi diyeyim 😊😇😍
[silindi] EceMmmm evet doğru söylüyorsun canım Miray daha çok var Simay i çok fazla duymadım teşekkür ederim 😊
Modies [silindi] ☺️Biz 21+2 deyiz daha erkek bizimki 21 ağustos civarı doğum tarihi verdi doktorumuz. Yolumuz uzun daha
EceMmmm [silindi] Şimdi gördüm canım bayadır giremedim uygulamaya. Benim oğlum olacak hayırlısıyla adını henüz kararlaştıramadık.