zeynephazalnisa 36+5 gunlugum acayip kramp giriyor iki gundur kilitleniyorum resmen sizdede varmi ne yapilabilir
deletenmom1841 zeynephazalnisa selam, 36+6 bende dün sabah oldu. Normaldir artık 😟Magnezyum falan alıyor musunuz ?
zeynephazalnisa Minikserce uykusuzluk da var tabi gece bekcilik yapiyom sanki bide wc ye kalkiyom az uyuyunca uyku hemen kaciyo
zeynephazalnisa Yasemincifci kullanmiyom bugun den sonra iceyim cok kotu oldum iki gundur topal gibi yuruyoom
Bulutlu Allahım 🤦🏻♀️ Bi iki dakika daha sürse bacağımı kesip atabileceğim seviyeye getiren kramplar 😣 Bana da oluyor sonra bacağım günlerce ağrıyor onun etkisiyle. Ben magnezyum da kullanıyorum bu arada.. inşallah sana hemen etkisi olur ☺️
zeynephazalnisa Bulutlu cok fena ayakta birden giriyor kilitleniyom resmen maden suyu iciyom aslinda ama cok degil
MS-2190 Meraba güzel hamişler ben 14 haftalığım🤰 ve acmışım gibi karnıma kramp giriyo bu şekilde gebeliğin ilk zamanlarında yasayan var mı? Sık sık yiyorum ama yine oluyo
umayaz Merhaba bende 15 haftalık oldum dün akşam saatlerinde iş yerinde ayakta tam olarak kramp mı bilmiyorum birden yürüyemez hale geldim çok kötüydüm sizce bu normal mi yaşayan var mı çok korktum