Elff111 Kızlar 1 haftadır gece yattığımda midem agzima geliyor bu zamana kadar hic olmadi istifar edecekmisim gibi ama midem bulanmıyor 25 haftaligim
hunilimom Elff111 oluyor canım 33 haftaligim yastığını yüksek tut geçiyor benim ağzıma da ekşi tat geliyor yukarı doğru yatınca geçiyor
Naz60 Elff111 Benimde aynı şekilde bişeyler aklıma gelince miğdem ağzıma geliyor ama kusmuyorum 🤦🏼♀️
Reykzy Elff111 miden sıkışıyor hem hemde hormonlardan asit seviyesi artıyo galiba midende ki teflü yapıyor normal canım çok rahatsız ederse gaviscon şurup içebilirsin
hunilimom Elff111 bebek büyüyor midene baskı yapıyor midende ki asit oranı yükseliyor canım eğer çok rahatsız olursan doktorun ilaç verir çok rahatlarsin
Neseozkan Sola doğru yatarsanız daha rahat olur bide yatağa geçmeden bir bardak süt için çok iyi geliyor
Elff111 Neseozkan solda çocuğum rahat vermiyor saga dönsem gene aynı yastığı kaldırdım bakalim dik yatıcam anlaşılan😀😀 süt içiyorum hep yatmadan acaba o mu yapıyor diye se düşünmüyor degilim
Neseozkan Elff111 yok canım süt aksine mideni çok rahatlatır sola ya da sağa yatamıyosan sırtüstü yatıp sol tarafına yastık koy desteklesin seni dolaşımın hızlanır hem 😊
tesbihlibebek Bende o yanmalar ekşimeler olunca kefir içiyorum hemen ve geçiyor dolaba alın 1 litrelik kefir yandığında mideniz 1-2 yudum için sonra rahatça geçin yatın