AyeDakakEpaan Kızlar ya durduk yeree basım dondu sankı yer yerınden oynadı basımı kaldıramıyrm normal mı ya cık korktum uzAndm tuzlu kraker yedm tansıyon mudur acaba hala donuo kalkınca
Pitircikveannesi AyeDakakEpaan Tansiyon aletin yok mu? Ah belki yükseldi hemen tuzlu yemeseydin.. Bende de öyle şeyler oluyordu camı açıp uzanıyordum bişey yeme düşük mü yüksek mi olduğunu bilmeden.. bide tansiyon aleti al mutlaka bende geç oldu ama aldım... 😞
Clover AyeDakakEpaan tansiyonla ilgili muhtemelen oyle oldugunda hemen ayaklarınıI kalbinizin uzerine cıkarın. Normale donecektır gunde 3 lt yakın su ıcın ki tansiyonunuz duzenli olsn.
Tmy Canim iyice uzan dinlen kendini yorduysan ondan olabilir..sabaha geçmezse ya da kendini daha kötü hissedersen hemen bi acile git ..çok geçmiş olsun 😔🙏🤗❤
Tusemeda Bugün ben de de oldu istifra bulantı eklendi üstüne birde eşim olmasa bilmiyorum ne olurdum tam 2 saat uyumuşum olayın üstüne tv bakarken birden bire oldu
AyeDakakEpaan Bilmiyrm kı bırden oldu uyumusum bnde kendıme ıkı saat snra geldım sansımada esım ewde deıldı sımdı ıyıyım yrn knt dktoruma sorucam