nilipek 37+2 yim. Bu zamana kadar sorun yoktu. Ama zaman yaklaştıkça bende herkes anne olarak doğmuş ama ben anne olamam hissi oturdu. Bebeği yabancılamaktan çok korkuyorum. Şuan içimdeyken sorun yok ama bana verdiklerinde kabullenememekten korkuyorum. Eşim dünden hazır gelsin de baba olayım diye ama vakit daraldıkça ben darlanmaya başladım. Kulağa saçma geliyor ama anne olmak ne bileyim bana yakışmıyor gibi. Çocuk beni annesi olarak görmeyecek gibi geliyor. Kafam bulandı var mı içinde enteresan hisler olan benim gibi?
flybrs nilipek canım atmaya çalış kafandan o düşüncüleri. daha önce duymuştum lohusa sendromu diye bebek doğduktan sonra görmek istemeyenler oluyormuş bir süre falan umarım öyle değildir
Srfn11 nilipek Yani kabullenmekten cok o sorumluluga hazir olmayisimizdan bence bu dusunceler. Bir bebege ben nasil bakarim nasil yetebilirim dogucak alti alincak yikancak emzirilcek hepsini ben yapicam nasil uykusuz kalicam ya bsyi eksik yaparsam vicdan azabi cekerim die die kendimi yiorm aylardir 😊🤓degisim bir korku bu dogru duzgun tarif bile edemiorum😳😳
hunilimom nilipek tamamen hormonlarindan olduğunu düşünüyorum canım sen ne kadar öyle dusunsende o minigi görünce agladiginda seni hissedip susunca sana tepki verince bunların hepsi geçicek doğum anında yada sonra agrin olucak canin yanicak ama onu öyle görünce tamamen herşey değişecek bence 22 yaşındayım aklım hala havada dünya yansa umrumda değil hala bu kafadayım inan bende çok korkuyorum bu küçük yaşta ona iyi anne olucakmiyim diye düşünürken hop bir tekme ben burdayım diyor inan herşey geçiyor ufak bi kipirtisinda ben burdayım diyorum konuşuyorum durup beni dinliyor ağlaya ağlaya konuşmaya çalışıyorum onunla bütün herseyini unutturucak sana 💜💜🙏
Ozlemsvr nilipek Onun kokusunu bir al tamamen bu düşüncensen vazgececksin. Bende senin gibi düşünüyordum. Bu tamamen acaba bebeğe yetebilecek miyim iyi bir anne olabilir miyim psikolojisi.. Doğumdan sonra hepsi geçecek inşallah ve sen mükemmel bir anne olacaksın 😊
Burcuveburcum nilipek bakacaksınki sen onun herşeyisin,besini,kokusu,btn dünyası..yalnızca sana muhtaç bir varlığa aşık olacaksın anne olmak bambaşka hiç korkma🙏
Minikkalbimm Bende de oluyor bazen kızıyorum kendime madem böyle dusunecektin neden çocuk olmasına müsade ettin diyorum ama korkuyorum da bişey olur diye bazen tekme atmıyor karnımı sallıyorum hareket etsin diye, nasıl emziririm diyorum itici geliyor emzirmek ama yazık Allah onu bizle riziklandirdi minicik bize muhtaç bizim kokumuzla rahatlayan bi insan daha güzeli var mi bilmiyorum inşallah yasamayiz o lohusaligi üzme kendini zihninden atmaya bak bu düşünceyi 💁