kubradr Merhaba bayanlar ben 25 haftalık gebeyim fakat 1 haftadır rahmim de bi sancı var sanki içerde rahim kemiğim sızlıyor gıbı adım atarken egılırken özellikle akşamları bu agrı coğalıyor yorgunluktanda olabilir die düşünüyorum ama bu sancı aşağıda oldugu için korkuyorum birazda bu durumu yaşayan yada fikri olan varmı yardımcı olurmusunuz
Kurbagaannesi kubradr 18.haftadan beri çatı ağrısı çekiyorum canım 30 haftalığım bir çözümü yok aksine artıyor dayanılacak gibi değil.
Hayalim9786 kubradr aynen öyle bende 35+2 günlüğüm 25 haftamdan beri çekiyorum özellikle kalkarken yürürken falan ağrıyor
Srfn11 kubradr Gun icinde ayakta duruyosan ve isleniorsan ayni bnm gbi dogurana kdr o agrin hep olucaktir bn 32. Haftadayim kasiklara baski ve altimin agrimasi hep var alistim ona artik😀
Mia88 kubradr benimde suan 31 bitiyor 29dan beri var yürümek ızdırap oldu halbuki bu zamana kadar ikiz gebelik olmasına rağmen kosuyor zıplıyordum magnezyum önerdiler agrılar için bana faydası olmadı ama
asslii Bende 1 haftadır aynıyım doktorum erken doğum dedi ama açılmam yoktu resmen yataktayım 1 haftadır 29 haftaliğim bende hafif morluk var sanki o bölgem de sizde de öyle mi
kubradr Yanlız değilim sanırım bugun dahada şiddetlendi ağrım yarın doktoruma görüncem umarım olağan bi şeydir açılma veya erken doğum gibi bişi olmaz ilk gebeliğm hangi sancı ne sancısı ayırt etmek zor insann hemen kafası karışıyor ve korkuyor hayırlısıyla son haftalara bi gelseydim çok zor geçiyor gebeliğim😔😔