Derya12 Doktor ihtiyacım oldugundan 2 günde bir içmek üzere demir hapları yazdı. İçtiğim günler de çok yorgunum 24 saatin 20 sini uyuyarak geçiricem neredeyse. Sizde de böyle uyku hali yapıyor mu?
mnsngl Derya12 bana da dün berdi ilk kez bugün içtim karnımda özellikle göbek çevremde inanılmaz bi ağrı var onla alakalı olabilir mi diye düşünüyorum bende 😔
Derya12 mnsngl mnsngl ondan oldugunu sanmıyorum, ilk gebeliğimde de kullanmıştım bende ağrı yapmadı hiç. Biraz gaz bir de uyku sorunu yapti.
mnsngl Derya12 hadi ya bana bide şurup şeklinde verdi daha önce hap vermişti bir tane içip çıkartınca kestim kanım iyiydi şimdi biraz düşmüş şurup başlattı ama duyduğum kadarıyla demir ilacını bütün hamilelere veriyomuş doktorlar belli bi yan etkisi varsa çoğu gebede olmalı :/
Derya12 mnsngl kana bakarak verdi, eksik olursa cocuk icin iyi olmaz malesef. Kötu de olsa kullanmaliyiz😕
kfulya1905 Bendede vitamin demir eksikliği var kızlar eğer keseyi bi görebilirsek inşallah muhtemelen banada yazacak demir ilacı erkenden başlayacağım. Meleklerimiz sağlıklı olsun da herşeye razıyız. ❤