Serenayyx Merhaba arkadaşlar 13+5 günlük hamileyim sabah bel ağrısıyla başladım güne şiddetliydi muhtemelen tutulmuşumdur dedim fakat yaklaşık 1 saattir inanılmaz derecede bel sırt karın ve göğüslerimde cok şiddetli ağrı var nefes alamıyorum artık hiç böyle başına gelen oldu mu olduysa lütfen yardım edin bilgilendirin
Srfn11 Serenayyx Buradan sormayin bosuna hemen bir acile gidin bence usutmuste olabilirsiniz hamileligin vermis oldgu bsyde olablir cnku her bunyede farkli reaksiyonlar gosterebilir..
Zlyh89 Serenayyx bende de aynısı olmuştu o haftalarda nefes alamıyordum ciğerlerime batıyordu resmen doktor magnezyum verdi 1 günde geçti
Xaleyeren Bende oldu allah ölüyorum sandım doğumdan zor vallahi insanın nefesi kesiliyor ben parol attım snra doktora gittim böbreklerden olabilir dedi ultrasonla baktı böbrekde bişey yok kas ağrısı dedi ya üşüttün ya zorladın dedi ben inanamadım bu kadar ağrı olurmu diye ama oluyormuş canım ağrıyan yere sıcak su torbası koy parol at risk felan yoksa ama git baktır genede
Serenayyx hena iyiyim canım cok sağol gittim gaz sıkışması olabileceğini söylediler tekrarlarsa dahiliyeye gözükmemi söyledi doktorum