Hamilelik Kızlar 10 haftalık hamileyim bugun doktora gittim içten kanamam varmış düşük riskim olduğunu söyledi iğne verdi. Cok tedirginim böyle bişey başına gelen varr mı
Neslihan2797 Hamilelik canim bnm yengemde de var hatda gecen baya kanamasi oldu hastaneye gitti 2 igne 4 serum 2 de hap verdiler bir gecede simdi iyi çok şukür İNşAALLAH sende de bi sorun olmaz hatta rahmin icinde bir avicdan fazla kan pıtılaşmıştı
Duygu Hamilelik sürekli doktor kontrolünde ol canım 20. Haftaya kadar çok dikkat etmen gerek ayakkarını havaya kaldırarak uzan dinlen ağır iş sakın yapma bitki çaylarından uzak dur çok sıcak duş yapma rahim kaslarını gevşetir. Bol meyve ye doktorun verdiği ilaçları düzenli kullan ve kontrollerini aksatma inşallah tez zamanda sende bebeğinde sağlığınıza kavuşursunuz🙏
Annesininminigi Hamilelik ayy hiç sorma benimde kese altinda kanama alanı varmış doktor tuvalet harici kalkma dedi progestan igne verdi hergun oluyorum ve ölmek üzereyim ağrıdan
seon90 Canm korkma sakın sadece bol bol dinlen iş yapma ayakta fazla durma bendede aynısı oldu benm dışarıdanda oldu kanamam.progestan ve iğne kullandım.çok şükür şimdi 27 günüm kaldı kavuşmama.ama sakın psikolojik olarak kendini yıpratma.ilişkiyede girmemeye çalış
Hamilelik Neslihan2797 Cok geçmiş olsun canım insan korkmuyor değill bu iğneyle durdurulur inşallah benimkide 😔
Hamilelik Canım işte bi kere düşük yasadığım içinn cok tedirginim cok korkyorum kendimi toplamaya calısıyorum peki iğneyi ne kadar kullanınca riskin ortadan kalktı
seon90 Hamilelik ben üç günde bir 1 tane iğne oldum toplam 6 iğne olmuştum.progestan hapını kullandım kutu bitene kadar.doktor 15 gün dişini sık kalkma dinlen iş yapma demişti.
Neslihan2797 Hamilelik İNşAALLAH cnm bnm is felan yapma cok 1 hafta yattacak bnm yengen o da 8 haftalık hamile
Hamilelik Duygu Amin canım inşallah tesekkür ederim yani bu durumda işimi bırakmam mı gerekiyor cunku sürekli ayakta calışıyorum.
Hamilelik Annesininminigi canım bana haftada bi kere yaptır dedi 6 hafta yaptır dedi yani 6 tane iğne seninki niye hergün
Annesininminigi Hamilelik benimki tehlikeli alanda tam bebeğin altında ben 9.haftamdan beri haftada bir pruluton iğne oluyordum simdi hergün progestan igne oluyorum ağlıyorum hergun dayanamıyorum allah bize yardim etsin
Hamilelik seon90 İnşallah benimkide gecer canım enazından ilerlemeden, peki yolculuk yapmanım bi zararı var mı bu anda ya anneme gitmek istyorm ama korkyorm bi yandan da yol uzun olduğu içinn
seon90 Hamilelik Allahın izniyle atlatıcaksın psikolojik olarak kendini üzme yeterki.yolculuk yapma bence canm bence evde otur bu süreçte.zaten havada bi ton mikrop var hasta olmayasın Allah korusun.bence ilk üç ayını atlat.ilk üç ay cok önemli bebişim tutunması keseye tam olarak yerleşmesi.
Azra Insallah allah bebegini sag salam kucagina almayi nasib etsin , bende 2 ay once dusuk yaptim , sen dusuk yaptikten sonra nezaman sonra hamile kaldin ?
Hamilelik Azra amin canım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım cok kolay oldu hamile kalmam cok sukur ama bu sprunuda atlatırsam cok iyi olcak
seon90 Tuba704 vajinaldan kullanmadım normal olarak tok karnına kullandım.ben kullanamam vajinaldan.evet benmde midemi bulandırdı ama yinede ağız yoluyla kullandım.yemekten bir saat sonra falan kullandım.yemekten hemen sonra kullansaydım kusabilirdim.bide orogestan bana çok uyku yaptı.o ilacı içtiğim an hemen uyuya kalıyordum doktorum bana o ilacı içip sakın yola çıkma tek başına demişti.ve gerçektende bi kere bakkala giderken içip çıktım evden ve yolda uyucaktım zor tuttum kendimi.bana etkisini böyle gösterdi