YaseminSerhat Kızlar merhaba, 25. Haftamdayım. Bir haftadır ayaklarımın altı sanki ateşe tutmuşum gibi yanıyor geceleri uyuyamıyorum. Nedenini bilen var mı ya da çözümü nedir bu durumun. Doktoruma sordum normal şeyler dedi sadece 😞
Srfn11 YaseminSerhat 32. Haftadayim ztn ne olduysa o 25. Haftadan sonra oldu banada 😫 korkutmak istemem ama 32 lere gelde ne ayak yanmasi 😱😆🤣
EbruKrhn YaseminSerhat sizin erken başlamış biraz çok kötü oluyor gerçekten yatmadan soğuk suya tutuyorum ama faydası yok 😒
Sengulkrgz YaseminSerhat benim ayaklarimda bildim bileli hep buz gibi isitamiuorum yaaaa deli olacagim
Merveberre Srfn11 benim bayadır öyle 23 hafyalığım dokunuyorum soğuk gibi ama ateş var sanki içinde ben adet görmemekten kaynaklandığını düşünüyorum
EbruKrhn YaseminSerhat ellerinizde de olabilir daha sonra ve bütün vücudunuz da kaç gece bu yüzden uyuyamıyorum 😒 ilerleyen haftalar dha zor oluyor korkutmak gibi olmasın🙈😬
Kubrarana Haftalardır çektiğim sıkıntının biri de bu maalesef 🤦🏼♀️ Ben çözümü gece uyumadan ayaklarımın altına buz koyarak buldum baya rahatlatıyor 🤷🏼♀️
Tuanam01 Ayaklarım buz gibi hala ısınmadı 😕 bir gebelik şekerinize baktırın bence ben zaten buz geldim buz gitçem 😦