Mhtpsrkn Eveettt..Çok geç kaldım yazmakta hikayemi çünkü tek önceliğim oğlum oldu canlarım.😊Nerden başlasam bilemiyorum aslında siz sorun ben söyleyim daha iyi olavak sanki.5 nisan a sezeryan günü aldık doktorumla ve başladı hikayem.Sabah erkenden çıktık yola eşimle yatışım yapıldı ve sabırsız heycan dolu bekleyişim başladı ve o an geldi gidiyoruz dediler vedalaşmadım kimseyle gülerek gidip gülerek gelmeyi kafama yerleştirmiştim hazırlamıştım kendimi öyle de oldu .Sadece beni bekleyen aileme eşime hakkınızı helal edin dediğimi hatırlıyorum ve beni indirdiker ameliyathaneye.Sanıldığı söylendiği kadar soğuk değildi orası ya da heycandan ben hissetmedim bilmiyorum😊Toplamda yarım saat sürdü sanırım.Oğlumun sesini duyar duymaz ağlamaya başladım mutluluktan defalarca Allaha o an şükrettim bu anları yaşattığı için.Oğlum 3 kilo 70 gr doğdu ve sağlıklıydı 🙏🏻Daha ne isterdim ki... Asansörde sevdiklerimizin yanına giderken ayrı bi heycanlıydım.ilk babasına verin dedim oğlunu ilk o alsın kucağına aldı ve eşimi ilk defa ben böyle görmüştüm çok duygulandı ve ağladı dayanamadı🙏🏻İlk kalkış yürüme inanılmaz zordu gözünüzü korkutmak istemiyorum canlar ama ben çok zorlandım ama en zor u omuzlarımın ağrısıydı gece vakti ağladım hastanede hatta ağrıdan.Ama Bu omuz ağrısı herkeste olmuyomuş anestesizin etkisi bazı kişilere bu ağrıyı vermiyomuş kısmet bana vurdu.😒Çünkü benle ameliyata girenler benim kadar kötü olmamış.Bugun 13.günümüz bitecek emiyo be sadece gece mama veriyorum sadece bir defa günde doktor tavsiyesiyle.Göbeğimiz düşmedi malesef bu konuda fikirlere açığım. Çok uzun oldu sıktıysam özür dilerim.Atladığım yazmayı unuttuğum şeyler olabilir sorunuz varsa cevaplicam elimden geldiğince.Evlat çok güzel bişeymiş Rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏🏻
Zeynepkbsk Canım benim allah'ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlerin basına sezeryandan ayrı bi korkuyorum zaten ama tabiki önemli olan o ağlama sesini doyuncaya kadar ki süreç sağlıklı olsun da başka ne ister insan.. kordon meselesine gelince de canım benim kardeşimin 15. Günde düşmüştü soğuk su içme oda yaparmış öyle duymuştum 🤗😊
Mhtpsrkn Zeynepkbsk sağol canım.Diikat ediyoruö inanki her yediğime içtiğime ama bakalım ne zaman düşcek az kaldı aslında iyice kurumuş
Zeynepkbsk Mhtpsrkn düşer canım allahin izniyle 15. Günü bekle bakalım bi bazende ne kadar elinden geleni de yapsan ne olacaksa o oluyor canım 😊 rabbim güzel sağlıklı günler geçirmenizi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
busraemrah Canim allah anali babali buyutmeyi nasil etsin insallah bide sormak istedigim konu hastane dogum yaptigina dair bi evrak veriyor mu
busraemrah Mhtpsrkn cok tesekkur ederim esim asker babamiz 10 gun izne gelcek onun icin lazim merak ediyodum cok sagol 😊😚