Nurummm Edayslm Canımm ben de 1 gün kala yapmıştım bundan çok az daha belirgin çizgi oldu. Eşim de bana aynı tepkiyi verdi. Gecikmemin 3. Günü yaptım ve çift çizgi netti. Bence hamilesin ☺️ Pazar günü yeniden test yap
Edayslm BurcuY ben herseyin en kötüsünü düşünürüm genelde eşimde kızıyor ama elimde degil benle aynı olupta benden yüksek duyunca endişeleniyorum
Blgky Edayslm bekle ben şimdi doktorla konuştum dayanamıyorum erken geleyim dedim 🙈😅 salıdan önce gelme diyor bana kese sadece önemli değil kese içinde yolk kesesi birde embriyo görünmesi lazım ne kadar geç gidersen o kadar iyi 🥰
Birkalpdaha Blgky kaç haftalıksın kuzumm benim düşük tehlikesi oldugu icin hiç kimseye söylemedim eşim hariç günleri de bugün doktor günü oldu mu olmadı mı sorun var mı dıye geciyoruz 9haftalık olduk🤲🏻🥰
egemn_mom3 Bence de bekleyin benim hcg 1000üzeri olduğu halde vajinal usg ile çok küçük kese gözüktü Şuan 4hafta 2günlük sata göre
egemn_mom3 Edayslm canım aynı gün olmuyor ki döllenme seninki geç olmuştur başkasının ki erken bebek sende 3gün sonra yerleşmiştir bunlar önemli ona göre hcg değişir stre yapma artışın iki kat ve gayet. İyi 🙏🏼 Gönlünü ferah tut
BurcuY Edayslm herkesin bünyesi bir deil ki kuzum☺️ Kimseyle kendini kıyaslama sen değerin 1500 olunca görürsün keseyi Allah’ın izniyle