Tugcesmsk Edayslm başlarda ilk 2 gun ıkı katı gıbı okuyor. Yanı 97 3i2 gun snra, 190lar, 2 gun snra 450-500 gibi. İlla da 3e kalıcak diye bir şey yok. Sabredin. Allahın ıznıyle artacaktır
Edayslm kyr9324 benmde 227 cıktı canm öyle fırlamamış ama iki katı olmuş sonucta bekleyim en iyisi artk:)
Blgky Edayslm hiçç canını sıkma artık tek yapacağın şey beklemek 😅 sakin sakin bekle bu arada nerdensin☺️
kyr9324 Edayslm çok iyi çıkmış sağlıklı bir gebelik diye gösteriyor Allahın izniyle 😊 Sabırla bekle keseyi göreveğin günü ve hemen folik asite başla.
Cagladevecioglu Canim herkeste iki gunde uc katina bes katina cikcak diye bisey yok iki gunde bir iki katina cikiyosa hersey yolunda demektir duzenlice artiyo demektir ben adetime dort gun kala kan verdm 4.6 cikmisti hamile Oldugumu anladm iki gn sonra 60 cikti adet gnumde 1250 lerdeydi ama fazla artis ikiz gebeligede yorulabilio biz ikizmisiz Mesela insallah guzel haberler verirsin ama hamilesin suan kendni yorma dnlen kan vrneye devam et hayirlisiyla guzel olcak hrsy 🙏🙏🙏💜
Blgky Edayslm gayett güzell ben haftaya salı için aldım doktor randevusu artık tamamen artaın öyle gideyim desim folik asit kullanıyorum zaten 1 aydan fazladır. İnşallah gidip kese embriyo kalp atışı artık hepsini görüp duyabilirim ☺️
Edayslm Blgky bende haftaya carsambaya aldım randevu😍😍 artık vermicem kan ya stres oluyorum iyice az mı iyimi diye baklım ne dicekler senle bana 😂😂
pinarsvcn Edayslm benim bu kadar bile belirgin değildi.10+2deyiz suan kan tahilili ver beta düşük çıksada korkma bende ilk kan 22 çıkmıstı 🙃
Edayslm pinarsvcn ilk beta 27 cıktı sonra 97 dünde 227 cıktı canım az mı diye içim içimi yiyor adetim iki güm gecikmiş haliyle en som verdim. Herkesin 500-600 lerde benle aynıyken
Blgky Edayslm başla normalde 3 ay önceden başlanabiliyor. Ben doktora gittim hemen başla dedi öyle başladım önceden hergün içiyorum şuan sende al iç ilk üç ay sadece folik asit içiliyor zaten şuan omurilik gelişiyor gelişimi için en önemli şey
Blgky Edayslm hiç sokıntı etme doktorum normal dedi iki katına çıkıyorsa bir diğer ölçümde bir problem yok. Herkesin değeri değişirmiş önemli olan iki katına çıkması
pinarsvcn Edayslm bende 22ydi 44oldu 98oldu sonra270 oldu geç döllenmeymiş hiç kalbini bozma benimde son adetime göre 4haftalık olması gerekiyordu bak şimde 10haftalığız😘