Sengulkrgz Bahadir ilk etapta ben bebegin ilk kullanacagi seyleri aliyorum misal besik 0 3 ay giyimi kusami ilk onlari halledeyim ilk zamanlar sikinti yasamayayim derdindeyim sonra bebek buyudukce kullanacagi seyler alirim diye dusunuyorum
Belinya Bahadir ben ilk olarak kıyafette başladım. Hastane çıkışı aldım ardından diğer eksik kiyafetlerini
Sedakolcu Bahadir ben ilk etapta emzik biberon çantasını battaniye banyo küvet setini vs gibi küçük seyleri aldım sonrasında kıyaferlerini aldım şimdi bitek mobilyası kaldı cnm🥰
glam Bahadir 1- hastane çıkışı 2- çıt çıtlı body ve altlar, tulumlar 3- bebek bezi, şampuan, yağ vs. 4- beşik 5- banyo takımı
Damla01 Ben ilk zıbın, çorap, eldiven, ağız bezi almistim. Sonra hastane çıkışı, müslin bezler aldim. Gecen ayda (5.ay) besigini aldik. Bütçemize gore hareket ediyoruz. Indirimde gordukce aklima geldikce eksiklerini aliyorum 😊
Sengulkrgz Bahadir canim giyimde 03 ay cok fazla alma ama...ilk ihtiyaclari bitir sonra 36 agirlik ver 6 9 a ver
Sedakolcu Bahadir 2 tane kendim ördüm cnm biri büyük kare birimde puset battaniye bir tanede hazır aldım 4 tane müslin aldım yeter heralde