Yenidilek Kızlar merhaba 4 haftalık hamileyim. Çok erken ama sürekli ekşi tüketmek istiyorum çoğu zaman limon tuzuna yöneliyorum. Sizce zararı var mı?
rzgrm2134 Yenidilek limon tuzu taze limon gibi deql gerci fark etmez ikisindede düşüğe kadar yol açıyor dikkat et tüketme
TatlisBirAnne Yenidilek Sen en azından öğrenmişsin hamile olduğunu. Ben hamile olduğumu bile bilmiyordum sürekli limon yemek istiyordum 😂
Elininanasi Yenidilek Canim yeye bilirsin hala erkendir seninki tansiyonunu sala bilir o uzden birazcik ye canimm
Ececce rzgrm2134 limon düşüğe mi yol açıyor yok artık dr um kendi grip olduğumda limon ye bol bol dedi
Elininanasi rzgrm2134 canim dusuk falan yapmiyor.5 ayim tamam.hamileligkmin en basindan gune 1 limon yeyerom tuzlayip hemde canim cok crkiyo yeyerom.bi problemimde yok zsten
Yenidilek Çok araştırdım internette fakat bilimsel bi açıklama bulamadım. Kendimi tutamıyorum teşekkür ederim cevabın için
TatlisBirAnne Yenidilek Valla benimki de planlıydı ama hiç aklıma gelmiyordu hamile olduğum 😂😂 o aralar çok değişik kafalardaydım
rzgrm2134 Elininanasi kişiden kişiye deqişebiliyo tabikide ama fazlası ağır olablr bnce gerci ben çok tiksindm limondan belki o yüzden bna ağır gibi geliyo
melegiminannesi Tüket ama az tüket yani sadece o aşermeni kesecek kadar sonra hem ödem olarak döner hemde tansiyonunu düşürür bide onla uğraşma 😊❤
Yenidilek Ececce yalnız kızlar ben limon değil limon tuzu bilirsiniz Kaya tuzu gibi ondan tüketiyordum direkt