Cigdemmmm Kızlarrrr yeni hamile oldugumu öğrendim fakat karın kasik agrilari regl olucakmisim gibi normal mi bunlar 😮 Yani ilk hamilelikte düşük yaşadım tekrar aynısı olur diye korkuyorum
Neslihancoskun Cigdemmmm bende şuan 5+5 deyim hamileliğim başladığımdan beri bendede var ilk başlarda aşırıydı ama şu bi kaçgündür hafifledi yerleşme ağrıları diye biliyorum normal diyo doktorlar 😊
Mervecrinim Cigdemmmm normal canımm benimde çok şiddetli ağrılarım oldu ama 6haftaya doru geçiyo ama yinede kendini çok yormamaya dikkat et
zorkadin53 Şuan bende aynıyım canım bikac kişiden daha okudum normalmis rahim büyüdüğü için oluyormuş 😊
Nzlkca Bende aynı durumdayım kanda da idrarda da hamileliğim çıktı. Yarın adet günüm acayip sancım var.
Ageggjgg Ilk haftalar da oluyor ara ara karin ağrısı oluyor kanama olmadığı sürece dinlemeye bol su tüketerek geçebilir Sagsaglim kucağınıza alırsınız inşallah 😊
Nzlkca Normalde hiç adet sancısı çeken biri değilim. O yüzden şiddetliymiş gibi geliyor. Umarım atlatırız 🙏🏼
Ageggjgg Neslihancoskun aynen kanama lekeleme olmadığı sürece normal rahim büyüyor hormonlar değişiyor
Ageggjgg Nzlkca bir aylık daha çok aşırı olmamak üzere kanama olmadığı sürece normal doktorunuzda danışırsınız