Dilek25 canım bu Salı günü oraya gittim randevu aldım zar zor üstelik bi de iş yerinden izin alıp gittim . İnanır mısın sinir oldum geri döndüm boşu boşuna yorulduğumda kaldım. İlk başta gidiyorsun kadın Doğuma oda diyor ki iki yan odaya git ordan randevu al. Bi gittim kapı kapalı kimse yok . Diğer perinatolojiye geçtim riskli mi gebeliğin dedi yo hayır elhamdulillah dedim o zaman olmaz biz riskli gebeliklere bakıyoruz dedi. Onu geçtim bende sinirlendim dedim ki herkesin işi gücü var işten izin alıp üstelik randevu günümde ve saatimde geldim ama şaka yapar gibi geldiğim bölüm yok dedim. Bi de kurumsal firmada çalışıyorum işimi bırakıp gittim. Bi de küçücük kokuyor görmen lazım sinirden öldüm. Onu geçtim sonra bi bayanla karşılaştım ben buraya geliyorum dedi ben randevuyu aldım ama haziranin sonuna verdiler size de olsaydılar Bursa Haziran’ı in sonuna verecekler dedi . Sonra kadın doğru mu söylüyor diye teğit için gidip sordum evet şuan çok dolu o yüzden Haziran’ın sonuna boşluk oluşacak dedi. Şimdiden söylüyorum canım gitsen bile aynılarını yalıtacaksın . Yaşamayın diye bilgi veriyorum .