Dgrm16 aynen öyle kararsız kalıyor insan bende 33+5 im bu saatten sonra doktor değiştirmek ne kadar doğru diyorum bana da 14 Mayıs’a gün verdi kendisi ama içeriği hakkında bilgi vermedi hiç nst bağlamadı ama merak ediyorum çatı muayenesi mi yapacak nst ye mi bağlayacak ☺️ Bu arada bana da 2500 dediler sezeryqnda normalde aynı dediler bi de ben 6. Kata çıkıp odaları gezdim süit oda oluyormuş +300 tl onda 3 lü koltuk var diğer odalarda tekli var koltuk refakatçı için birde iki odalı süit varmış oda +500 müş onları öğrendik oda süslemeleri gereksiz pahalı geldi organizasyon şirketi 750 800 lira kendim yaptım fiyonklar falan kendim süsleyeceğim ama senden duydum lohusa şerbetini acaba o cam sebillerle mi veriyorlar indirim araştırıyordum 100 tl den aşağı bulamadım hiç sebil eğer sebil ile veriliyorsa çok güzel gidince mutlaka öğreneceğim detayı ☺️Fotoğrafçı ile konuştun mu sen Kübra hanım diye biri barmış instagramdan takip ediyorum ben geçen gittiğimde yoktu bu sefer görüşeceğim kısmetse 😇