Sevilenn Merhabayin kizlar 6+3 haftalik hamileyim ilk hamileliğim dun bide bu sabah kahverengi lekelenmem oldu gunluk pedimde sari akintim zaten vardi onu normal dedi doktorum yurt dişindayim mayisin 19 randevum 2 kere kahverengi lekelenmeyi gordum pedimde şimdi bişey yok dun bide oğlen vardi şimdi silince peçetede oluyo sadece korkuyorum normalmidir doktorumu aramam gerek mi lutfen yardimci olun etraftakilerden sordum normal dediler korkulacak bir şeu yok fakat çok tedirginim bilen cevap verir mi?
GoncAli Sevilenn canim doktoruna danış. Önemli bir durum. Progestan vermisti banada dr. somra birde iğne adini unuttum. İnsallah sıkıntısız atlatırsın canm. Hersey gönlünce olsun
ilaydakani Sevilenn mutlaka doktorunuza danışın benim de böyle bi problemim oldu vajinal progstrn içeren ilaç kullanıyorum düşük önleyici
Nur0653 Doktorunuza sorun bnde o haftalarda gebe olduğumu öğrendim lekelenme vardı doktor progastan verdi fitil olarak kullandım fakat 5 gün sonra kanamayla hastanede yattım 2 gün kanamayı takip ettiler durdu şükür bebeğim iyi ilaçları bu sefer ağızdan kullanıyorum lekelenme oluyor arada dün taburcu oldum size de geçmiş olsun
Sevilenn Tamam kizlar teşekur ederim yarin doktorumu arayacam inşallah bkr şey yoktur dualarinizi esirgemeyin çok korkuyorum😔😔
minikkurabiyem2019 Sevilenn geçmiş olsun canım dr muhakkak danıs ve git kontrole. bende oyle olmustum ve dınlen bol su iç suan 14+3 olduk cok sukur gecer işlh