Mervedeniz28 Kızlar merhaba 5+5 haftalık hamıleyım karnımda gaz varmıs hıssı ve bel kasık agrım var normalmidir?
oykusss Mervedeniz28 normal canım normallll , rahim büyüyor genişliyor o yüzden ağrılar , yürüdükten sonra da olabilir onlarda normal , 7 haftadayim ben şuan biraz daha sıklaştı bende ağrılar . Adet oluyorum sanıyorum bazen o derece de keskin geliyor :)
Mervedeniz28 oykusss tesekkur ederim canım Gaz sancın oldugu zaman rahatlamak için yaptıgın bı formul varmı
Ececce Mervedeniz28 gayet normal canım sadece bsey yaparken druna danıs sagın solun dedigine aldanırsan bseyleri yanlıs yaparsın bnde 7+6 yım bnde hala var gaz, mide problemi ☺️
Mervedeniz28 Neslihancoskun evet sukurler olsun gorduk 10gun sonrada kalp atısını dınlemeye gıdıcem ınsallah
Neslihancoskun Mervedeniz28 bende yarın gidicem inşallah görürüm ilk kimyasal gebelik geçirdim o yüzden tedirginim biraz
Neslihancoskun Mervedeniz28 5. Hafta kontrole gittim kese oluşmamıştı 3 gün sonra düşük oldu yani kese olmadan erken düşen bebeğe kimyasal gebelik diyorlar