Kosem983 Ilk o suyu icmeye baslayinca okdarda kotu degilmis abartmislar diye icden ice guluyodum sisenin sonunnda bi bulanti bi tiksinme igrenc diyenlere hak verdim😅 tam kan troid seker derken toplamda 7 tüp kan verdim ve nevir donmesi yasadım ben zor durdum ama gidicekler yalniz gitmeyin bence 😁
260814 Kosem983 7 tüpmü nedn o kadar çok ben 4 tüp vermiştim birde idrar o kadarcık herşeyimde norml çıkmıştı ve ben tek gitmiştim
Depresif_polyanna Kosem983 ben bununla ilgili 3 kere kan verdim o da az az. Mide bulantim olmadı açlık beni önceden de etkilemezdi zaten bunye alışık tabi 😂
Songlkaraduman Kosem983 şart mı yaptırmak şuan 23+3 günlüğüz ne zaman yapılıyor bebeğim için bir sıkıntı olur mu yaptırmasam
Ssraa Benden 9 tüp almışlardı o tüplerin bir önemi yok azıcık kan. Yükleme sonrası da sorun yaşamadım yalnızdım☺️
Kosem983 260814 vitamin degerleri icin tam kan aldilar bir tupde troid vardi düşmusmu diye onun icin 3 tüpde seker 😁
Kosem983 Depresif_polyanna bende aclikda hic etkilemedim ama o suyu yaridan sonra içerken zorlandm 3 defasini düşünemiyorum valla masallah size😊🌹
Depresif_polyanna Kosem983 bi kere içtim ben de 3 kez 1 saat arayla kan verdim seker için . Çilekli bi içecekti o yuzden belki etkilenmedim.
Kosem983 Songlkaraduman sart degil diye biliyorum ama yinede bi baktirmakda fayda var hic bir zarari yok sonra tüh demekdense yaptrn iciniz rahat olsun en son 27. Haftaya kadar yapiliyo diye biliyorum suan gidebilirsinjz
Depresif_polyanna Songlkaraduman niye sıkıntı olsun ki bi sürü insan var bunu yaptıran. Öyle bsey olsaydi bakanlik bunu ortadan kaldırırdı. Burada çok tedirgin ediyolar insanı.
Songlkaraduman Depresif_polyanna hayır yaptırmasam sıkıntı olur mu demek istedim orada bebeğim açısından
EsZe Ftsfrt yapılıyo diyenler var ama ben daha bugün sordum sağlık ocağına yapılmıyomuş. Siz de sizinkine sorun belki farklıdır