Deryassssssss Kizlar 15.2 haftalik hamileyim bugun bitanecik balik kilcigi yuttum bebegime bisey olurmu bebegin oldugu yerde sipleme hiseediyorumda doktora gene gene yazmak istemiyorum
Depresif_polyanna Deryassssssss bisey olmaz canım yediklerin direkt bebeğe gitmiyor sindirilip emildikten sonra gider.
mf_ozturk Deryassssssss neden zarar versin canım Balığın zaten kılçığı kuyruğu felen faydalı Bişey olmaz korkma
Srfn11 Deryassssssss Bsy olmaz diskiyla atarsin onu ama bidahakine dikkatli ol soluk borunada takilabilirdi bebege bir zarari olmaz cnku mide zararli olani atior ztn bebege oyle ulasior kanindan
Deryassssssss mf_ozturk sipleme oldu diye korktum cnm iste daha once iki bebegimi kaybettim simdi cok tedirgin oluyorum
Deryassssssss Srfn11 Tmm cnm ben sey olarak dusundum hani ben ne yiyersem bebekte onu yiyiyoya ondan ama rahatladim simdi
mf_ozturk Deryassssssss anlıyorum seni bende daha önce yaşadığım için insan streste oluyo ama dediğim gibi kılçığı faydalı ztn balığın Bide hemen kendine stres yapma iyi değil canım biliyosundur
Ssraa Deryassssssss kuzum yediklerimizi o direk bizim yediğimiz gibi yemiyor ☺️O şekilde ulaşmıyor ona
Aysnrplt Deryassssssss canım bebek midende değil ki tüm yiyecekler sindiriliyor midende bebeğin ihtiyaçları sonra gidiyor. Bebek için değil de kendiniz dikkat edin kılçık yutmak zor