Gloria ahh canimm benimm neden paylasmayayim valla ben 28 haftalk dogum yaptim normal dogumdu oncesinde tam 1 ay hastanede yatdim erken dogum riskinden aksamdan hafif hafif iste dayanilamayacak agri degildi vardi agrilarom bi serum takttilar rahatlayinca uyuyuvermisim sabah oldu 11 gibi yine agrilarim oldu hafif doktor konturol odasina goturdu bide ne gorse bi bagiris bi cagiris 7 santim aciklik var banada yataktan kalkmak yasan hepsini azarladi iste kim kaldirdi bunu yatakdan falan iste 11 de dogumhaneye alindim 3 bucuk gibi oglum dogdu tabi doktorun biri arkadasimdi iste 19 saat sure bilir ilk dogumub falan diye dedi ama ben geceden zaten dogum sancisi cekiyomusum hafif hafif evet agrilar cook oluyo ama dayanilamayacagi artik son yarim saat oluyo iste ikinma esnasi ama dogrj durus nefes almak sart bebek icin iste kesik attar bana dikis atilacakken ben dayanamam artik aci istrmiyorum dedim uyuttular beni tabi ben 17 yasim daha tam degildi dogurdugumda o yuzden boyle oldu iste agrilar geliyo oldum saniyosun ama bi gidiyo oyle bi uykj geliyoki dokunmayin sakinlesimyim konusmayin diyosun ama sakin uyumak yasak bidee ben aneee anneeee diye bagirirken birden durdum dedimki ne annesi yaaa anne bana ne yapacak allahimm nolur yardim et allahim allahim dedim hep ve o yuzden bence cabucak kurtuldum 3 avazda kurtuldum ben haa bide valla 1 saat degildi hic dogurdugum 4 cu kata ciktim yavrumu gosterin diye yogun bakimfaydi o yani ne kadar yuruyus o kadar cabuk iyilesme ilk gece ama yuyamuyosunuz sizliyo vajina bidee kalin yorqan almayi unutmayin insana bi usutme geliyo ben oyleee bi tiyriyodumkii kalin ne varsa alin yaniza