oykusss Az önce markete gittim de eğilirken sol tarafımda bı baskınlık hissediyorum . Dün uyurken de öyle olmuştu. Dün itibariyle 7.haftama girdim. Geçen hafta böyle bı belirti hissetmiyordum . Sizce o baskınlık bebiş olabilir miii ??? 😍😍😍😍😍😍
momof3 oykusss Hayır canım daha fasülye kadar elinle bastırınca bile hissetmen mümkün değil 😊 Kese bile daha çok küçük
Srfn11 oykusss Daha cok milimetrik boyutlarda kuzum rahmin genisledikce anlicaksin ztn henuz bebis kendini hissettirmesede ilerleyen haftalarinda gerginliklerin olucaktir 🥰🥰
oykusss momof3 evet kese küçücük daha ama işte bişey hissetince bı umut ❤️ Ama o sertliği hissetmek bile çok güzel
oykusss Srfn11 bende çok mutlu oldum . Bebeği hissediyorum diye ama genede bı rahatlık verdi bana geçtiğimiz haftaya kadar hamile olduğumu bile unutuyordum ❤️
oykusss Daisyy yaaaa olsuunn çok mutlu oldum ama , onun orada oluşmaya çalışması bile ne güzel şey ❤️❤️
Daisyy oykusss daha ne güzellikler yaşayacaksın bak gör :) 30. Haftadayim bitecek diye üzülüyorum karnımda hareketlerini çok özleyeceğim :)
Srfn11 oykusss Dur sen beta hcg hormonun artsin asil belirtilerin o zmn baslicak unutamicaksin istesende 🤣🤣🤣👻👻👻
oykusss Srfn11 ehehehehe Allah'ım sağlıkli şekilde kucağıma almayı nasip etsin de , ben şimdilik avuturum bebek diye kendimi 😂😂😂
oykusss ssylgberrin böyle nasil anlatayım eğildiğim zaman orası sanki sert gibi , yoğun bı baskınlık var ama diğer tarafta yok bende bebek diye avutucam kendimi sanırım 😂
oykusss Daisyy Ayyyyy o haftalar çabuk gelsin diye dua ediyorum ❤️❤️ Ama önümde baya up uzun zaman var , Allah'ım sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️❤️