Damlaamine 2800 gr dedi doktor 3 hafta önden gidiyor .. Belki son haftalarda gerileyebilir dedi var mı böyle olup gerileyen normal doğum istiyorum ama kilodan dolayı olmayacak galiba 😶
Eminer Damlaamine benmde 28.haftada onden gidiyordu 2 hafta 30 za girince normal haftasina döndü suan 33 haftaligiz 2057 gr
hunilimom Damlaamine 28 de 3 hafta öndeydi 31 de 1 buçuk haftaya düşmüştü şuan durumu nasıl bilmiyorum pazartesi kontorlum var 31.haftada 2 kiloydu canım
dmngrkm Damlaamine 32+6 da 2 kilo 85 gram demişti bize de. Bu haftada 2 nin üstü olması iyi dedi hatta. Ama sizinkinin tam maşallahı varmış. Nazar değmesin 🧿 ölçümler tam olmayabiliyor ama. +- 345 gram yazıyor hep kağıtlarda
Damlaamine dmngrkm amin teşekkür ederim duaların icin😚.. Evet gerçekle arada fark olabiliyormuş hayırlısı bakalım
Selin4335 Ben de tam tersi 2 hafta geriden geliyorum İnan’ın bu daha stresli bir durum tadını çıkarın şuan 33teyim ve 1800😔
Damlaamine Selin4335 ya her halimize cok şükür o zaman istemsiz üzüldüm ama sağlıklı olduğu için şükretmedim inşallah sizinde düzelir sağ salim gelir bebeginiz😊