Whiteday Eşimin babanesi zature teshisi konulmus 38 haftalik hamileyim yanina gitsem birsey olurmu ben gitmesemde esim hastaneye goturup getiriyo sorun olurmu ister istemez korkuyorum ve babannesi gitmessek laf yapar napmaliyim sizcee
Pembepanter Whiteday canım normalde hamileler öyle hasta ziyaretlerine alınmıyorlar. Ama ihmal olduğundan kim girip çıkmış takip eden yok 😊
gdaslik Whiteday kesinlikle gitmeyin eşiniz de hastalanabilir ama hastalanmazsa size sıkıntısı olmaz yine de dikkatli davranın
Whiteday FatmaAtess esim gidiyo goturuyo goturucek kimse yok peki o gidince birsey olurmiki kokrtumm ister istemez
Whiteday Pembepanter hastaneye yatirmadilar teshis koydular bugun hastanddeler bakalim insallah cok ileri degildir 🙏
seymaemrullah43 Bencede kesinlikle gitme. Orası hastane ve birçok mikrop olabilir. Allah korusun sende hastalık kapabilirsin.
Dondu01 Zatüre bulaşıcımı bilmiyorum ama sen heryere gitmek zorunda degilsin hamilesin sonuçta kimsede senden bişey beklemesin laf edersede etsin çokmu önemli senin için..eşin ilgilendiği halde seni laf edecekse hiçç gitme zaten öyle birinin yanına
Whiteday Dondu01 rabbim dillerine dusurmesin bugun gelme derler yarin gelmedi diyip neler derler dogumdan sonra morelimi bozarlar hic kaldiramam