EceMmmm Kızlar güneş kremi olarak önerebileceğiniz bir ürün var mı? Gebeyiz her ürünü kullanamayız gibi geliyor bana.
Hnfvndk EceMmmm https://i.hizliresim.com/grEjNZ.jpg ben bunu doktora sorcam canım ıstersen sor sende fondten gıbı kapatıcılığıda var. Kuzenımde gordum resmını cektım uyarsa alcam.
EceMmmm Arzymn Canım pregna mı pigmenta mı? İkisi ayrı değil mi? Google baktım ayrı iki ürün görünüyor. Ama sanırım hamilelerin kullandığı pregna.
anapanda12 Bir senedir trabzondayım, buralar yaz kış yağmur bir senede beş kere 10 kere anca güneş ya olur ya olmaz oda bi iki saat. İzmirde de yaşadım hiç kullanmadım tabi hamile değildim rahattım. Bence doktoruna danışıp durumuna en uygun kremi önermesini talep edebilirsin.
EceMmmm anapanda12 Benim yaşadığım yerde ful güneş valla.🙈😂😂Doktor kontrolüme daha 10 gün var o zamana kadar buradan kullanan arkadaşlara sormak istedim.💕
EceMmmm Mommi Canım sen pigmenta demişsin ya, yukarıda bir bayan arkadaşa da yazdım şimdi birde pregnası var bunun. Netten baktım hamilelere pregna diye önerilmiş ama, pigmentayıda kullanabiliyor mu hamileler ? Kafam karıştı doktorun mu önermişti?
gusako EceMmmm hamileler pregna formunu kullanıyor. Bende dr tavsiyesi ile solante pregna kullanıyorum.
Mommi EceMmmm ben pigmenta kullanıyorum çok memnunum eczacı tavsiye etmişti,eğer diğerini doktorlar tavsiye ediyorsa onu kullanabilirsiniz 🥰