liya2811 Kızlar salı günü kontrole gittik 2 cm açılma ve sancı vardı çarşamba günü de sabah gittik 3 cm açılma oldu ama sancım yok artık gelmesini de istiyoruz ne yapabilirim sıcak suya oturuyorum hareket ediyorum ama sancı yok yarın 38 hafta olcaz cevap verin nolur???
HavvaK liya2811 herkesin sancısı olcak diye bişey yok. Benim yengem 3 çocuğunu da kendi sancısı gelmediği için suni ile yaptı. Mesela benimde 38+5 de Doğum yaptım o güne kadar hiiiç sancı hatta yalancı sancı bile hissetmedim. Suyum geldi iki saat sonra sancı hissettim
Tamam liya2811 sıcak suya niye oturuyorsunuz?..😞Doktorunuzun söylemediği bir şey yaparak bebeğe ya da kendinize zarar vermeyin.ılık duş alın,squat yapın,yürüyüş yapın...
Dlrm liya2811 ya ben 38+2 tim doktorum hiç alttan muayene yapmadı sordum çatı muayenesi yapacakmısınız diye yaparsam kanaman açılır yapmayalım dedi ama çatı darlığı falan varsa dedim yok yok normal doğurursun dedi normal mi bu doktorun dedikleri
Minikmucizemibeklerkeen Bizde 39.haftamizdayiz 2 cm acilma vardi sali gunu, duzenli sancilarmda varmis ama ben hissetmyorm, sıklasmasnı beklicez dedi, cevremdekiler yavas yavas acilma artarak dogucak heralde diyolar.. saglıkla kavusalim bakalm öneri vericek olan varmi
liya2811 Salı günü inanılmaz sancım vardı hatta çarşamba günü doğurursun denildi ama çarşamba gününden beri en ufak bi sancı kesildi birden sancı
Minikmucizemibeklerkeen liya2811 adet olcakmis gibi karnmda dolaniyor sanci ama suresine dikat edemyorm cnku sanci baslyor bi sure keslmyor nasl hesaplamam gerektgi hakkindada fikrm yok 🤦🏻♀️
Minikmucizemibeklerkeen liya2811 yok benm o kdar degildi sanirim duzenli ama hissetmemen guzel bisey sklasmasni bekleuelm demisti
liya2811 Dlrm bilmiyorum ki canım ben önce nstye girmiştim sancı çıkınca çatı muayenesi yaptı açılma vardı nişanımda gelmedi hala
Minikmucizemibeklerkeen Dlrm canm benm doktorumda dogum baslamadan yapmyorum kesin sonuc vermyo zaten demisti, yapmadida ebe yapti sonra tekrar kontrolu doktorum yapmsti ikinciyi , her doktorun farkli bi stili var iste 😊
Dlrm Minikmucizemibeklerkeen ee Doğum anında Doğuma uygun olmadığın anlaşılırsa iş işten geçmiş olmayacak mı mesela bu şekilde bebeğin omzu annenin kemiğine falan takılabiliyor omuzda çıkma olabiliyor hem anneye hem bebeğe zararı olur diyenler var
Minikmucizemibeklerkeen Dlrm bilmyorumki artik doktorlar neye gore oyle yapiyor 😊 hakkimizda hayrlisi
Dlrm liya2811 liya2811 benim 40 ları görmüştü ama doktor haftama göre normal demişti o zaman 35 falandım şimdi 40 a 3 Var sancılarım 7-8