zuleyhakoc 28 haftalıklar bu hafta bebek kaç kilo oluyo doktora giden varmı bu hafta ben bugün gittim 1220 gr nasıl sizce
anapanda12 Temmuz sonu annesi olacağım. Erken doğum riski olduğu için tam kesin bişi diyemiyorum. Fakat 28 , 30 hafta arası bebeğin 1 kilo ve üstü olması gerekiyor sanırım. Biz 25+3 olduk doktor 700gram civarı dedi.
zuleyhakoc anapanda12 geldik doktordan kayınvalidem de uğradı ne dedi doktor dedim 28 hafta 1220 gr sasırdı 1 kilomu dedim haftasıyla uyumlu dedi doktor o yüzden azmı diye düşündüm
Karvilsu zuleyhakoc aynen 30 dam sonra hızlanıyor bebeklerin kilo alımı.bende az diye düşündüm internetten bakınca haftasına göre fazlaydı bile iyiydi
anapanda12 Geçen sene ramazanda hamileliğimin 2.ayı olduğu halde vebal almamak adına tutmadım. Şekerim düşüyordu. 24 haftada gebelik sonlandı. Şuan 25 haftalık ikinci gebeliğim gene oruç tutmamayı düşünüyorum. Zaten şeker ve tansiyonum iki saat mideye bişi gitmezse düşüyor. Eşim imam ve bana Allah ömür verdiği takdirde ömrünün sonuna dek kaza etme şansın var dedi. İster 60 gün peşpeşe tut ister ara ara. Bemce bi aylık dahi olsanız vebal almayın. Allah kolaylık vermiş zaten. Farz değil hamileyken oruç tutmak.
zuleyhakoc anapanda12 bende doktora sorayım dedi tutmasanız iyi olur dedi tam gelişme dönemi ne giriyorsunuz 30 hafta
RveM Zaten aralığı var bebek kilolarının bu hafta için(26. Hafta) genetğe bağlı olarak 700-1300 olabilirmiş mesela. Ne iri ne de küçük bi bebek dedi doktorumuz hatta. Eğer problem olsa doktorlar küçük kalmış beslenmene dikkat et ya da biraz büyük bi araştıralım neden diye yorum yapıolar.