Didotudo Ateş ölçer araştırıyorum ama dijitallerde her ölçümde aynı sonuç veren,güvenilir yok gibi .civalılar en doğru ölçenlermiş .hangi ateş ölçeri almalıyız sizce
QuenMom Didotudo Canım ben Braun Temazsız ateş ölçer alacağım doğru ölçüyor ancak her digital de ardı ardına ölçtümü yanlış çıkma olasılığı var tabi
Selinselinselin Didotudo braun Kulaktan ölçer alacagım ilk başta temazsız istiyordum yorumlarda ateşi 1-2 derece fazla ölçüyormuş. Çocugun teri bizim nefesimiz bile etkiliyormuş o yuzden kulaktan alacağım inşallah
gulsenkuseri Didotudo ben xiaomi marka ateş ölçer aldım yorumlar cok iyi. Tabi bide eski usül cıvalı var evde
Sibella86 Selinselinselin bende kulaktan alacağım braun aklımda olan ama klasik digitalleden de almayı düşünüyorum 10 tl falan onlar ne olur ne olmaz elektronik şeylere çok güvenmemeli
Hayal_Demir Ates olcer 5 senedir kabusum. Eski civalilar gibisi yok valla. Kac tane denediysem iyisine denk gelmedim. Gecen gun bir bayan braun prt 2000 tabsiye etti kesinlikle dogru olcuyor diyor.
Sibella86 Hayal_Demir yeğenlerimden görüyorum çocuklar katılıyor onu koltuk altına sokmaya çalışırken
Selinselinselin Sibella86 bizde alından ölçerle klasik civalı var ama braun hafızalı yaşa göre ayarlanabilinir oldugundan bebege daha uygun olur diye düşünüyorum. Herseyin en iyisi olsun istiyoruz elimizde değil🥰
Aynan Biz de alından ölçer aldık bilinen bir marka değil hatırlamıyorum bile ama birkaç denemede iyi ölçtü yüksek oranda doğru ölçüyorlar. Koltuk altı için olanlar hem bebeğin canını acitabiliyormus hem de biraz büyüdüklerinde koydurmak istemiyorlar diyorlardı bazı tanıdıklar o yüzden temassız aldık
Didotudo https://www.tuketicidergisi.com/en-iyi-temassiz-ates-olcer/ Buradada inceleme var hangisi kararsızım ixomi sankii
Rrraaaiiinnn Ben braun prt 2000 düşünüyordum almayı fakt sağlık ocağında bugün endostall marka digital gördüm. 1 snyede ölçüm yapıyor ortam ısısı mama falan ısısı ölçüyormuş. Yani doktor kullanıyor ve ordaki insanlra kullaniliyor diye dusunup bu markayı tercih edeceğim nasipse fiyati da 80 tl civari almak isterseniz
Ssraa Ateş ölçerken temassızlarda ölçüm yerine göre derece farkı veriyor. En güvenilir ölçüm yeri boyun kısmıdır. Sağlıkcıyım ambulansta bu şekilde yapıyorduk