Busimss Kızlar selam 6+4 haftalık hamileyim hapşırdığım zaman kasıklarıma ağrı girebiliyor arada bu acaba bebeğimi etkiler mi ? Bir 5 saniye ağrı giriyor çıkıyor sonra anlayamadım nedenini 🙄🤷🏼♀️
edanvrykr Busimss 13+5 im bende dediğiniz gibi bende de oluyordu bu aralar olmuyor. Korkuyordum bişi mi oldu diye bıçak saplanması gibi
Ozgektn Busimss o haftalarda Benimde öyle oluyordu sordum. Doktoruma onun kesesindeki su bebeği koruyor dedi merak etmeyin
hunilimom Busimss 33 haftaligim sürekli oluyor canım hapsururken ister istemez kasıyoruz kendimi miz ondan oluyor bence
nilipek Busimss oluyor o haftalarda sonra da altına kaçırma diye tutuyorsun o zaman da oluyor. Hapşururken belim tutuldu aman dikkat boş bulunmayın😁
Busimss edanvrykr evet ona benzer gibi oluyor her hapşırma da değil ama arada da olsa oluyor oda beni biraz korkuttu da o yüzden sormak istedim teşekkür ederim 😍
RumeysaAkd Busimss kaslarla ilgili birşey o bebeği etkilemez kendini sıkmadan rahat rahat hapşır çoğu kişide olur son aylarda hapşırınca da altına kaçırıyorsun 😃