HasibeKuru 9. Haftada 20 lik disimdeki iltihap için antibiyotik kullandım. 17. Haftada ağır çürük ve iltihapli başka bi disim için önce antibiyotik kullandım sonra kanal yapıldı geçici dolgu konuldu 1 hafta sonra da disimin durumuna göre gerçek dolgu yapıldı. Kanal sırasında 4 tane uyuşturucu iğne yapıldı. Morfin mi bilmiyorum dişçi ona gore yapıyor yaptığı hiçbir şeyin bi sakıncası yok ama iyi bi doktor olsun. Ben ağız dis sağlığından doktorla kavga ederek çıkmıştım ardından özel bi dis merkezine gittim doktora herkes iyi diyordu ama bana güven vermedi sonra rastgele bi muayenehaneye girdim doktor güven verdi iyce konuştuk bana açıklama yaptı ve çok memnun kaldım. Sadece hamilelik olarak soylemiyorum normalde de dişçi seçimi cok önemli eger durumunuz varsa ozele gidin devlete gidiceksenizde doktorları araştırın. Kadin doğumcu onay verdikten sonra bebek açısından endiselenmeyin çünkü her doktor ona göre yapıyor zaten benim dediklerim sizin dis sağlığınız ve rahatiniz acisindandi cunku kendim cok fena şekilde yaşadım. Gecmis olsun 😊