Rknvlkn haklisinesracim bende aynısını yaşadım canım Cumartesi kontrolüm var bakalım sırf cinsiyet için farklı doktora randevu aldım
Aysedgrlikrkmz haklisinesracim ay aynı sorun bende de var kayınvalidemgil soruyor cinsiyeti ne bşyler alalım diye eşim sabırsızlıktan bi hal oldu 🤦🏻♀️😅😅 ilk erkek dedi dün kıza benziyor detaylıda iyice belli olur detaylıyı bekleyelim dedi 🙄🙄🙄
Rknvlkn haklisinesracim notmaldir canım 2 boyutlu ultrason bide o haftalarda çok yanılma oluyor sen detaylı ultrasonu bekle yine de
haklisinesracim Aysedgrlikrkmz benim kayinvalidem de ikiz mi acaba biri kız biri oğlan mı diyor 😂😂😂 oğlan fikrine iyi alışmış vazgeçemedi
Aysedgrlikrkmz haklisinesracim bizimki de yazık nasıl doktormuş o der o çocuk ne olacak şimdi der ben bşyler alacam der dedim artık iki hafta daha dayan 😅😅😅😀
haklisinesracim Bu arada erkek çocuklari da boyle kapatiyor mu bacak arasini. Doktor bacak arasinda çıkıntı gozukmuyor dedi popo kismindan bakinca. Boyle dedikten sonra tekrar erkek diyen de oluyor mu.
Aysedgrlikrkmz haklisinesracim ay inşaallah ayrıntılıda bari gösterir 7.ayına kadar öğrenemeyenler varmış 🤦🏻♀️🤦🏻♀️