Aminemeyra Muge_Ert iyiymiş maşallah bende gittiğimde tam 29+2 derdim 1200 gram bebeğim 2 hafta geriden geliyor kilo olarak
ZeynepveSeyit Merhaba anneler 🌺 27 yaşındayım 3 yaşında Bi oğlum var 29+2 günlük kızıma hamileyim. Tahmini doğum zamanı 16 Aralık ama sezeryan olacağım için muhtemelen biraz daha erkene alınır. Öğretmenin 4 gözle 32 haftayı bekliyorum 🤣😍
Mucizesinibekleyenanne Sevda15 1. Trimester zordu bulantılı kusmalı geçti şuan iyiyiz çok şükür şeker yüklemesi yaptrdınız mı acaba
Aminemeyra Mucizesinibekleyenanne yarın yaptırcam ben aslında hiç istemiyorum fakat sorunlu bi gebelik geçirdiğim için soradan doktorun ben demiştim demesinden korktuğum için yaptırıcam
Sevda15 Mucizesinibekleyenanne anladım canım her hamilelik ye olabilen durum ama bende hiç olmadı çok rahat geçti diyebilirim 10 Ekim’de randevum var ozaman belli olcak şeker yüklemesi yapılıp yapılmayacağı
Mucizesinibekleyenanne [silindi] 26+5 te gttiğimde 900-950 gram dedi sizin bebişin kilo kaç haftalıkken bakıldı acaba
[silindi] Mucizesinibekleyenanne canım bende 26 da gittim 904 kg dediler bu hafta da Ağır grip oldum inş bebek etkilenmez yeme içme mecburen azalıyor iştahsızlık felan :(
Aminemeyra [silindi] yok yok merak etme etkilenmez sen bol c vitamini almaya çalış inşallah bişey olmaz :)
Ozgu Smnl 2 haftada bir gidiyoruz biz hep oyle gittik cunku bir dusuk gecmisim var malesef.. o yüzdn doktorumz tedbiri hic elden bırakmadı. 1186gr idi 2 hafta snrasi bu hafta yine gittik 1488gr oldu😊🧿
abcd1234 En son 29+6 da gittim.1600 gr dı.şimdi bide 32.haftada gideceğim.öğretmenim,kararsızım rapor konusunda, alsam mı almasam mı? 37 ye kadar dayansam da güzel olur ama bilmiyorum kafam karışık sanırım.
sezgikls Sedahatun ben de öyle düşünüyorum. Pazartesi günü 32+0 oluyoruz. Raporu alıcam bakalım hayırlısı ile 😊
Ozgu sezgikls 30+3benim de.. ara ara özellkle cok yoruldugum gunlerde belimdn bacaklarima vuran bir agri oluyor malesef ama surekli devam etmiyor🙏🏻 bebegin sinirlere yaptgi baskidan kaynakli olabiliyormuş
Ozlemmozgur Merhaba güzel anneler bende aralık annesiyim şuan 13 aralık gözüküyor doğum tarihi 30+2 yiz bi sorum olacak bebeğim hep sağ tarafımda toplanıyor sanki sol tarafım yok gibi☺️ Normalmidir acaba bu hareketleri normal baya hareketli bi bebiş olcak sanırım oğlum olcak ve ilk bebeğim 28 yaşındayım memurum şuan yıllık izne çıktım bende 32. Haftada rapor alıp daha gitmemeyi düşünüyorum
Ozgu Ozlemmozgur benim de bebegim genelde hep sagda toplanıyor doktoruma sordum cok normal br durum dedi aslnda tam olarak orada toplanmiyor ama poposunu ittigi icin orda bir sertlik oluyor ve bize o hissi veriyor sanrm 😊 bnm bebegim de erkek be aşırı hareketli
Eyomi48 Merhaba hanımlar, 29+1 haftalık oldum ve bugun şiddetli bi kasik agrisi sanki regli olacagim,sabahtan beri yatıyorum sizin de boyle ağrılarınız oluyor mu?