dilara35 Ozgu Bende öğretmenim gerçekten ne kadar çok öğretmen Aralık annesi varmış 😊 bende inşallah sonuna kadar çalışıp oğlumla daha uzun süre geçirmek istiyorum.
yapito Eyomi48 dilara35 ben de öğretmenim, tatil bitiyor bakalım son aylar okulda nasıl geçecek umarım çok yorucu olmaz çünkü hiç bi şey yapmadan evde bile yoruluyorum 😌
Bgmsyl Bende devlet memuruyum. Artık rapor almak çok zor aile hekimleri hiç vermiyor sadece kadın doğum doktorlarının verdiği ile mi idare edeceğiz? mesela heyet raporu almak istesek nereden alabiliyoruz bilen varmi Eskişehir veya Ankara dan 😣
Rapunzel2019 Eyomi48 ben 16. Haftada hissetmeyw başladım. Eşimde dışardan hissetmeye başladı. Görünüyor yani..
Eyomi48 yapito canım ben özelde öğretmenim bütün yaz ağır tempo çalıştım sırf doğum hakkımdan vazgeçmemek için çabaladım ama yetti diyip çalıştığım kurumda ücret karşılığına döndüm ama doğumdan sonra daha kurumsal bi yerde çalışacağım .kuzum sen kaç haftalıksın ben 23.haftaya girdim Allah yardımcım oldu o gücü verdi Allaha emanetiz hiç üzülme çalışırsın sadece strese girme
yapito Ozgu doğumöncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta izin oluyor. Doğum öncesindeki 5 hafta izni, işe gidebilir raporuyla çalışarak doğumdan sonraya aktarabiliyoruz. Siz nerede yasıyorsunuz? Orada nasıl?
Kucukadaminannesi Arkadaşlar bende öğretmenim okulum 2 saat uzaklıkta evime görevlendirme alabilir miyim acaba bilginiz var mı bu konuda
Ozgu yapito kıbrısta yaşıyorum bizde de ayni şekilde 56 gun once 56 gun sonra eger calsablrsen son 15e kadar çalışabiliyorsun doktor raporu ile ve tabii iş yerinle olan anlasmana gore
yapito Eyomi48 Ben de 26. Haftadayım. 32 yaşındayım ilk gebeliğim, 👧🏻 Bekliyorum ve izmirdeyim. Allah hepimize kolaylık versin, sağlımız yerinde olsun 🙏🏻 Özel kurumda izin işleri daha karışık, siz de inşallah daha rahat edeceğiniz bir ortamda çalışırsınız.
Eyomi48 yapito amin canım ben de 34 yaşındayım ve ilk gebeliğim bir de sürekli bi kilo muhabbeti canım bitmiyor kadınlar arasında 😂😂😂sizde de oluyor mu bazıları şişip taşmamı bekliyooo
Pavlov Ben de öğretmenim 23+4 olduk. Güzel bir tesadüf olmuş. Kasım 28 gibi izne ayrılmam gerekiyor sanırım. Bu bir haftalık seminer süreci olacak ya çocukların ara tatili, o son haftam olacak neredeyse
yapito Eyomi48 okul açılınca arkadaşların yorumları başlar tabi ☺️ 6 ay oldu nerdeyse ben 7 kilo aldım normal bence, aşırı almak bi şey ifade etmiyor, yeterli beslenmek lazım ☺️
Eyomi48 yapito ay ben de sanki 7. Kilomu aldım ama artık yürüyüşlere başlayacağım hava o kadar sıcak ki bitirdi beni