Duuyguum Benimde ilk olacak inşallah dün biraz talihsiz bir olay yaşadım ama çok şükür allah korudu tam Aralık ortasına geliyor doğumum yarısına geldik yolun inşallah bundan sonrası da kolay olur bizler için sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız
Ozgekra 12_yil_sonra kocaeli sınırları icerisindeyseniz eray çalışkan ve semih özeren için çok iyi yorumlar yapılıyor. Allah yardımcınız olsun
12_yil_sonra Ozgekra çok sağolun , ankaradayım . Tavsiyeniz için teşekkürler , allah dert verip derman aratmasın hepimize
3_melek_annesi Deletedmom3342 b3nde aralik annesi olacagim 16+2 haftaligiz 29 yasindayim 8yasinda oglum 4yasinda kizim var
Glbhr_ Merhaba bende 26 yaşındayım ilk hamilelik 19+4 haftalık hamileyim Allah nasip ederse 9 aralıkta doğum bekleniyor cinsiyet erkek :) aralık ayı erkek bebek ayı zannedersem :D
Deletedmom3342 Glbhr_ Eğer normal giderse Aralıkta dogar bebişin. Sezeryanka olanlı olursa Kasıma sarkabilir. Benim kız bebeğimde 7 aralıktı muhtemel dogum 18 kasımda aldılar. Benim de erkek bu arada. Ama detaylıya gidince tam inanacam.
Mrv20 Merhabalar ben Merve 24 yaşındayım ilk hamileliğim prensesim 19+2 haftalık🤗🎀 Allahım hepimize vakti zamanında sağlıkla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizii🥰❤❤