jsmn Sultan_ 12 haftada ikili teste girdim perinatoloji uzmanı çok yüksek ihtimal kız dedi ( ilk başta üreme organları benzer oluşuyo kuyruk sokumuna göre açısına bakıyolar) ama 2 hafta sonra 16. hafta kontrolüm var inşallah kesinleşir bakalım 😊
abcd1234 Merhaba, 33 yaşındayım.13h + 1 g hamileyim.bi Kızım var🌺💕nasip olursa 18-24 Aralık tarihinde ikinci evladımı kucağıma alacağım😊🐣
Monna Deletedmom3342 merhaba benim de 3 buçuk yaşında bir kızım var .29 yaşındayım ve 14 haftalık hamileyim 😊
Sedahatun yapito yaa ben de hala öğrenemediiiim, 13+1 sata göre ama ultrasonda 1 hafta önde , yine de öğrenemedik 🤷🏻♀️
Fey abcd1234 ay TEK’im sanıyordum git git ilk 3 ayı bitiremedim 😫 bir de cinsiyet meselesi var henüz göremedik tabi 2 hafta sonra kontrolüm var🤦🏻♀️ İkili test dedi yaptırmak istemedim. 2. Çocukta daha mı çok salıyorsun ne?
abcd1234 Sedahatun bende 13+3 üm ama doktorum folik asiti bırak, vitaminlere 1 ay sonra başlıcaz dedi.ilk hamileliğimden hatırlıyorum hiç boş kalmamıştım böyle uzun süre.hep bi ilaç vs.vardı🤔
Celins_ Sedahatun Decavit içiyorum. Kutu üzerinde yaziyor benim nasil kullanılacağı. Yemekle birlikte icilecek diyor öyle yapıyorum.