Aylinannesi Kızlar doğum yapalı 18 gün oldu bebeğim sarılık geçiriyo dr mama takviyesi önerdi eczaneci sma yı önermiş aldık içirdik bitti şimdi hangi mamayı alsak hipp aptamil sma bilemedim şu sarılık geçsin artık😞
GamzeCan Aylinannesi yarıyodur canm saat başı yedir. Sarılıkta renk sonradan atıyo renge bakarak mı hala sarılık diyosun yoksa hala uyandırmakta zorluk çekiyomusun
Aylinannesi Aspenya44 valla okdr cok marka varki bilemedim eczanede adam sma en iyisi demiş şimdi arkdsma sordm hipp diyo neblym bilemedim ya
mucizem_0809 Aylinannesi tam olarak bilmiyorum ama çocuğun gözlerinin beyazı sapsarıydı şimdi kargibi oldu kuzum ☺️ Elde değil ama sabır biraccık tabi dikkat etmekde lazım
GamzeCan Aylinannesi doktor ne diyor bu duruma normal de ışın tedavisiye daha cok düşmesi gerekiyor ya da 1 gün daha bıraksalardı😏
Aylinannesi mucizem_0809 evet benimkininde öyle bi beyazlasıyo bi sararıyo 😐 canım benim Allah bağışlasın Allah hepsini hastalıktan beladan korusun insallah
Aylinannesi GamzeCan 16 dan 10 a düstü hemen cıkardılar bende dedim biraz daha kalsaydı bari değeri iyi kalmasna gerk yok dedi aradan 1 gün geçti 13 e cıkmıs hemen 😒 kalsaydı ama işte :/
mucizem_0809 Aylinannesi aminn rabbim saçlarının telinden tırnaklarının zerrelerine kadar korusun kollasın bizlere bağışlasın inşallahh
HavvaK Aylinannesi https://gidadedektifi.com/2017/08/02/devam-sutleri-incelememizle-ilgili-genel-degerlendirme/ bu adresten mamaları inceleyebilirsiniz
Guzel_ailem Aylinannesi evet sar zaten kundak iyidir.. 4ay sarın.. Sarılmadınmı rahat uyumaz.. Çok tiksinir..4aydan sonrada belden aşağı sarın
GamzeCan Aylinannesi canım her bebek her mamayı yemez yiyoken ve baska sikayetin yoksa kabızlık falan gibi devam ettir sık sık ver