Kevserbtr Tüm masrafkarı karşılarım 18 haftalıgım 28 e kadar gitmeme yardımcı olabılecek ılacı bulamıyoruz once rabbım sonra bu ılacın vesılesı ıle düzelecek inşallah tüm masrafları karsılarım
Tomurcuk18 Kevserbtr Hiç biryerde yok😔 burda da çoğu arkadaş aylardır birbirine yolladı. İnsallah size yollayacak biri de çıkar. Dualarım sizinle 🙏
Kevserbtr Tomurcuk18 kanamam fıskırrı tarzda geldiği için lattan herhangı bır ilaç kullanamıyorum malesef
Mucizeannesi2806 Canım bende hamile kaldığımdan beri kullanıyordum ama hiç bir yerde yok onun yerini tutabilen crinone jel var doktorum onu yazdı onu kullanıyorum doktoruna bulamadığını soyle mutlaka eş değer bişey yazar.doktorlarda biliyor aslında piyasada olmadığını niye inatla yazıyorlar anlamıyorum.
Selviliker Kevserbtr ben de kullanıyorum. Erken Doğum riskim var çok aradık mümessil bir arkadaş buldu gönderdi. 3 adet gönderebilirim. Daha fazla yollamak isterdim ama ben de ağrı oldukça yaptırıyorum 😓
Kevserbtr Selviliker ayy allahım razı olsun 28.haftaya kadar gelebılzeydım inşallah cok ama cok dua ederim istersenız bılgılerımı inatagdan yollayabılırım
Kevserbtr Selviliker cok tesekkur ederim allahım razı olsun en sıkıntılı zamanınızda yuregınıze su serpılsın inşallah kevserbtr01