d190516 İkinci doz aşımı 2 gün önce yaptırdım ne yapılırken hissettim ne de sonrasında en ufak bi ağrı oldu 🙈burda yazılanlardan korkmuştum açıkcası ikinci doz çok berbat ağrı ateş yapıyor aynı kolunuza sakın yaptırmayın diyolardı çok şükür h öyle bişey yaşamadım 🙏🏻😌
Tomurcuk18 d190516 İlk doz biraz agrılıydı, ikinci dozda hiç bişe anlamadım. Bence bünyeye göre değişiyor.
efsanee_ d190516 aynen bende burdakileri okuyup gittim az tırsarak😁 ilkinde de ikincide de hiç bişey olmadı. Hafif karıncalanma oldu ilk saatlerde o kdar
d190516 Krvn53 ilk doz akşamında ağrımaya başlamıştı 2 3 gün devam etti bunda bişey olmayınca bende şaşırdım 😄
Tomurcuk18 d190516 Bende aynı koluma yaptırdım 😁 hatta hemşire ikinci doz daha çok acır aynı koluna yapmayalım demişti ama öyle olmadı.
d190516 Tomurcuk18 bana da tam tersini kullanmadığın koluna yapıcaz dedi 😄şeker yüklemesini de aynı gün yaptırdım diğer kolumdan bi de parmağımdan kan aldılar her yerimi deldiler 😂
Tomurcuk18 d190516 Ben ilk dozu sol koluma yaptırmıştım sağ daha çok kullanılıyor agrı olursa zor olur diye. İkinci dozu yine sola yapalım dedim, hemşire de aynı kola yapmayalım daha çok agrır demişti ama ben dinlemedim 😁 sonuç olarak ağrımadı da ☺️
d190516 Tomurcuk18 yolun sonuna gelmişsin nerdeyse maşallah ☺️ 24+3 üz daha biz yarın kontrolümüz var heyecandan uyumamam artık bu gece 😄
Tomurcuk18 d190516 Evet az kaldı 38 de sezaryen olcam 🙈 Sende yolun yarısını geçmişsin sonrası daha da hızlı geçiyo ☺️ Sağlıkla kucağına al insallah 🙏
d190516 Tomurcuk18 sağlıkla gelsin miniğin ♥️ Ne yalan söylim şu aralar hızlı geçmeye başladı gerçekten amiin inşallah 🙏🏻
Efsuni Valla benim ilk doz vurulurken ağrı yoktu ertesi gün ağrı yaptı ama cok rahatsız edecek boyutta değil 2. Doz yaptım akşamında sizlamaya başladı 3 gündür kolumu indirip kaldırınca ağrıyor bir şeyi o kolla yapınca ağrıyor dokunamiyorum bayağı hassaslasti demekki bünyeden bünyeye değişiyor ama hemşire bu ikinci doz ağrı yaparsa endişelenme oluyor dediğinden içim rahat
d190516 Efsuni illaki yapabilir dediğin gibi bünyeden bünyeye değişiyo ilkinde bende de olmuştu bunda hiç bişey olmadı 😊
Xmom Ben de dün ilk dozumu vurdurdum. Yapılırken falan acı ağrı olmadı da şimdi oynayınca hafif acıyor o da dayanılmayacak bir ağrı değil çok şükür