Edirefp anneanneciğiniz ne güzel söylemiş, meslektaşmışız ama, ben sizde hiç gündemi takip etme, teknolojiden haberdar olmak, kendini sürekli yenileme fikirlerini benimseme özelliklerini hiç göremedim.. Dersi de hayırlısı diye işliyorsunuz şaşmam.. Size hayırlı doğumlar olsun öğretmenim, ancak madem savunmaya geçeceksiniz, soru sormayınız.. Sorunuzu sizin için sizden çok önemsemiş, bunun için kızmışım, çok yazık, azıcık silkelenin de yaptırmanız taraftarı olan yorumları da dikkate alın.. Hepimiz tedbiri alıp, tevekkülü allaha havale etmek zorundayız zaten.. Doğuracağınız bebeğiniz için hazırlıklı olun bari. Neyse sizin zihniyetinize açıklama yapmak da pek işe yarayacak gibi görünmüyor ama, ben görevimi yapayım, meslek hastalığım, doğruyu öğretmek zorunda hissediyorum 🤞yanlışı da düzeltmek, doğruya yöneltmek.. Size yapabileceğim tek şey ise, hayırlısı ile sağlıklı doğumlar.. Son olarak, peygamberimiz(s.a.v.) de demiştir ki; ilim öğrenmek Kadın-erkek herkese farzdır.. İyi günler dilerim. 🤞