E23ww Sena36 hic korma bebegim benim hic sancim acilmam olmadan suniyle dogum yaptim inan abartiklari kadar zor degik rabbim kolayligini veriyor senin tek yapacagin sey sancilardan geldiginden kendini strese sokmadan gecmesini beklemek inan hayilica kucagina alirsin insallah🤗
Ebrs Sena36 bende korkuyordum hamileligin baslarinda, dogum hikayelerini okuya okuya cesaretlendim. Şimdi hiç korkmuyorum. 28.haftadayim, Allah etken dogum göstermesin ama şimdi bile gelse korkmam öyle cesaretlendim yani😂😂
Dudus Sena36 bende çok korkuyorum ilk gebeliğim çok istiyorum acıya dayanıklılığım sıfır nasıl yaparım bilmiyorum sezeryan istemiorum ama çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun o an inşallah sağlıcakla gelsin bebeklerimiz
SafaMerve Sena36 korkma normal dopum daha sağlıjlı biraz kasılma yaşıyorsun ama sobu güzel olcak. Belki bedenn müsade etmycek sezeryana zorunlu kalcaksın. Çatın uygnsa son ana dek normal için uğraş bebeğin iri değilse yaparsın
Sena36 E23ww ay sağol kuzum benim elimde değil işte ne biliyim geçecek bir şekilde diyorum ama olmuyor
Sena36 Ebrs ay sağol kuzum benim elimde değil işte ne biliyim geçecek bir şekilde diyorum ama olmuyor
Ebrs Sena36 gecer tabi canım, hep sanci cekcez diye bisey yok. Hatta bazı kadınların sancilari fazlalasmadan açılması olup doguruyolar. Şaşırıyorum 😊
E23ww Assda devlette yaptm bebegim suyum azaldigi icin acil sezeryan dendi ben normal dogum istedigim icin doktorum normal doguma zorladi ama asla bidaha devlette yapmam bu dogumumu ozelde yapcam
Busraatpl E23ww çok mu zor peki gerçi herkesim acı eşiği farklıdır ama ptesi banada fitil ve suni sancı verilcek açılmam henüz yok 😔
E23ww Busraatpl banada fitil verildi once sonrada suni sanci verildi valla korkma canim tabiki zor kolay dersem yalan olur ama sancilarin gecmesini beklemekten baska bisey gelmiyo elinden Allah yardim ediuo zaten
E23ww Prettymom bi gun once fitil verildi ertesi gun sabah saat 9da suni takildi aksam 6da dogum yaptim