Eceunverkanra Merhaba kızlar; beni taniyanlar vardır aranızda 6 ay önce bir bebek kaybım var. 6 ay yasaklamisti doktor artik yasak bitti bu ay Allah’in izniyle deneyeceğiz. Adetim Pazar günü bitti. Soğan kürü yapmayı düşünüyorum. Çünkü polikistik overim var. Soğan kürüne hemen başlayayım mı? Kaç gün kullanayım? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
TatlisBirAnne Eceunverkanra Valla ben sadece 2 gün içtim sabahları aç karnına. Çok şükür o ay hamile kaldım
Gulmira Eceunverkanra canm soğan kurunu yapmak istiyorsan eğer hamile kalirsan bebege zarar vere bilir çünkü rahmi temizliyor diye biliyorum bance soğan kuru yapacaksan hamile kalmayi sonraki ayda degerlendirmelisin
Eceunverkanra TatlisBirAnne Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allahin🙏🏻 darisi basima olsun insallah.
TatlisBirAnne Eceunverkanra Amiiiinnnn inşallahh. Rabbim kimseyi evlatla ve evlatsızlıkla sınamasın ❤️☺️ Dilerim en kısa zamanda hayırlı bir evlat sahibi olursunuz
Eceunverkanra Gulmira ben kolay hamile kalamiyorum canim maalesef. Reglim henuz yeni bitti 5 gun oldu hemen yarin baslayip bi 15gun yapip yumurtlamama destek icin yapmayi dusunuyordum. Cunku 40-50gun arasi regl olabiliyorum😢
Eceunverkanra Gulmira En azından 1 hafta kullanayim belki ise yarar :( Sogan kuru yapip hamile kalan cok kisi varmis.