Fatmanuurcelik Kızlar merhaba çok şükür en başından beri hiç mide bulantım olmadı çok çok nadir oldu genel olarak iyiydim sadece baş ağrım çok oluyor ama şu son bi kaç haftadır hiç iştahım yok ya ilk zamanlar normaldi yemem hamilelikten önce nasılsa öyleydi ama şimdi hiç iştahım yok hiç bişey yemek istemiyorum zorla yiyorum. Var mı benim gibi olan normaldir herhalde bu durum dimi doktora gitmeme de daha var 10 haftadayım bu arada
Happy12 Fatmanuurcelik iştah bendede yok canım.. acıkıyorum ama yiyesim gelmiyo.. sonra bebeğimi düşünüyorum yiyyorum ama bu seferde kusuyorum.
zynpgdkl Fatmanuurcelik 10+6 dayım mide bulantısı kusma şuan ölü gibiyim bir bardak su içemiyorum 6.haftadan beri..kişiden kişiye degişiyormuş bulantı kusma başlangıç bitişi.. ama normalmiş
Fatmanuurcelik Happy12 bende öyle yapıyorum zorla yiyorum çok şükür kusmam yok ama rahatsız oluyorum bazen o kadar
Fatmanuurcelik Kelebegimmm yaa normal o zaman yani ben biliyorum zaten ilerleyen dönemde benim iştahım çok açılır da şimdi böyle olunca şaşırdım