Ececce Kızlar benim gibi olan var mı canım hic bi sey istemiyor ama en ufak acıkayım midem bulanmaya baslıyor korkumdan en ufak aclığımı hissettiğimde gece bile kalkıp bseyler atıstırıyorum yemesem günüm pert kilodan korkumdan degil ama sürekli aclık hissi strese sokuyor😄
GKBR2 Bende öyleyim yalnız değilmişim sevindim 😬 gece uykudan bile uyanıp yemek yiyorum o kadarım kilo sorun değil ama bu kadar iştahlı olmak normal mi bilemedim 🤷🏼♀️😀
Ececce GKBR2 yaa bende tek miyim acaba diyordum sürekli midem kazınıyor bi 10 dk yeme bakalım mide bulantıları öğürmeler sen misin yemeyen 😂
Hll Ya malesef o bendede var🙈insan sürekli ac olur mu ya oluyor valla. Daha 9 haftalgm ve saat başı acikiyorum. İlk gebeligim böyle degildi ama ikinci beni mahvetti😁
Ececce Hll yaa bende 7+5 im alışma süreci mi diyorum bilemedim ama dr un bunları yaşayabilirsin dediği her şeyi yaşıyorum günlük hayatımı etkiliyor beslenme cantasıyla gidiyorum ise😂
Ozgeg Hll hahah ya bende öyleydim ağzımdaki lokma biter bitmez midem bulanıyordu😂ama hepsi gibi oda geçiyor
GKBR2 Ececce ayyy gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz yemeden duramıyorum tokluk hissi diye bişey yok 😀 yemek yesem iyiyim diyorum sonra başlıyo bulantı yine😀
Hll Ececce tek saglıklı olsunlarda elbet bugünlerde gececek😁sayılı zaman diyorum sabrediyorum bakalım🤰
Ozgur94 Sürekli açlık hissi var ama canım da bir şey istemiyor yesem midem bulanıyor yemesem yine bulanıyor
nilaylaylaylay Ben de öyleyim canlar. Açlık değil ama sürekli ağzım boş kalsın istemiyorum. 10 dk yemeyim bulantı başlıyor . Tuzlu kurabiye yaptım. Girip çıkıp atıyorum ağzıma . Kesiyor . Tavsiye ederim .
YNY Bende öyleyim acıkınca bulantım daha çok oluyor işin garip tarafı yerken çok güzel bulantı geçiyormuş gibi oluyor yedikten sonra yine başlıyor