Babyloanding Arkadaşlar bende medilife ali beye gidiyorum çok memnunum daha doğum için çok erken 17. Haftamdayım bende çok merak ediyorum. Ali bey normal doğum taraftarımı. Doğumhaneleri odaları temizmi. Bide normal doğumda 1 gün sezeryanda 2 gün yatılıyor sanırım doğru mu
Tunaecem Babyloanding bende alibeydeyim haftaya normal dogum yapcam normali destekliyor bi sıkıntı olmadıkça
Deletedmom308 Babyloanding Ali bey normal doğumcuymuş duyduğum kadarıyla. Doğumhanesini görmedim.ama genel olarak temiz bi hastane. Sezaryen da 1 gece kalınıyor
Babyloanding Tunaecem peki canım bende 1 ay sonra detaylı ultrason için gidicem oraya. Nasıl çekiyolar ilgileniyolar mı fiyat olarak biraz fazla geldi bana. Sen medilifede mi çektirdin
Babyloanding Deletedmom308 hadi ya benim kuzenim yeni sezeryan oldu başka hastanede ama 2 gece yatırdılar ondan sordum canım
Tunaecem Deletedmom308 yok yapmadi 6ayimda erken Doğum icin yatmıştım ozaman alttan muayene yapmıştı bakmıştır diye düşünüyorum bu akşam kontrolüm var belki yapar
Zelihasifa Babyloanding peritanolog cekio ayrintiliyi erkek bi dr cok ilgilendi 45 dk ya yakin suruo 550 tlydi fiyati aralik ayinda
Deletedmom308 Babyloanding aslında her hastanede 2 gece kalınıyor. Sadece Burada 1 gece kalınıyor nedense
Babyloanding Deletedmom308 peki canım sen hangi doktora gidiyosun. Detaylı ultrasonu medilifede mi çektirdin
Balamity Uurbsra benim arkadasım sezaryen yaptı aynı hastahanede normal odaları küçük ama 150 TL karşılığında süit veriyorlar çok geniş ve ferah kısmet olursa bende aynı hastahanede doğumumu yapıcam doktorum Betul kuru çok memnunum
Babyloanding Tunaecem anladım canım bende kararsızım başka yerde yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum
Balamity Uurbsra aynen canım çok tatlı biri çok ilgili ben şans eseri onu seçtim memnun kalınca da hiç değiştirmedim 😇😇